Vissen, dit is je maandhoroscoop voor april 2024

Vissen, dit is je maandhoroscoop voor april 2024 Vissen, dit is je maandhoroscoop voor april 2024 Vissen, dit is je maandhoroscoop voor april 2024

‘Aprilletje zoet heeft nog weleens een witte hoed’, zei men vroeger over deze onvoorspelbare maand. Niet alleen wat het weer betreft kan de Ram-maand onvoorspelbaar zijn… Of zou de vredige planeet Venus in het teken Ram daar nu verandering in brengen?

Maandhoroscoop april 2024: Vissen

Venus bemoeit zich in april met jouw geld, bezittingen, normen en waarden, gevoel voor eigenwaarde en je talenten. Als Vissen kun je daarom rekenen op een paar cadeautjes van de kosmos. Misschien voel je dat het tijd is om je normen en waarden bij te stellen naar een hoger plan. Heb je het gevoel dat je fouten hebt gemaakt? Dan doe jij je best om voortaan een beter mens te worden. Daar wordt niet alleen jij gelukkiger van, maar ook de mensen om je heen merken dat je intenties zuiver zijn. En omdat je tevreden bent over jezelf, neemt je gevoel van eigenwaarde toe. Ook financieel reikt Venus jou een helpende hand. Misschien denk je dat je daarvoor een initiatief moet nemen, een staatslot moet kopen of harder moet werken, maar niets is minder waar. Venus geeft zonder dat je er iets voor hoeft te doen.

April is ook een goede periode om na te denken over wat echt waardevol is in jouw leven. Misschien zijn er talenten die je hebt laten liggen en waar je (opnieuw) iets mee wilt doen. Misschien ervaar je de schoonheid van het leven en van de natuur op een verfrissende manier, alsof je er voor het eerst naar kijkt. In april kun je voelen hoe rijk je eigenlijk bent.

Meer horoscopen lezen?

Mis nooit meer een horoscoop

Over auteur
Johanna Blok is, naast haar werk als schrijver en journalist, astroloog. Johanna deelt de wijsheid en troost die ze zelf heeft ervaren binnen astrologie graag met anderen.
Volgend artikel
Ram-seizoen: dit betekent het voor jou
Ram-seizoen: dit betekent het voor jou