Waterman, dit is je maandhoroscoop voor april 2024

Waterman, dit is je maandhoroscoop voor april 2024 Waterman, dit is je maandhoroscoop voor april 2024 Waterman, dit is je maandhoroscoop voor april 2024

‘Aprilletje zoet heeft nog weleens een witte hoed’, zei men vroeger over deze onvoorspelbare maand. Niet alleen wat het weer betreft kan de Ram-maand onvoorspelbaar zijn… Of zou de vredige planeet Venus in het teken Ram daar nu verandering in brengen?

Maandhoroscoop april 2024: Waterman

April is een periode om de band met mensen in je naaste omgeving te versterken. Met buren of broers en zussen bijvoorbeeld. Het soort mensen dat er altijd wel is, maar waar je misschien niet zoveel moeite voor doet. Toch kun je op sommige momenten ontzettend veel aan ze hebben. Zoals de goede buur, die beter is dan de verre vriend. Venus nodigt je uit om met liefde naar dit soort contacten te kijken en ze niet voor lief te nemen. Is er iets dat je zou kunnen doen voor een buurvrouw? Of kun je helpen in het buurthuis? Kun je iets betekenen voor een ver familielid dat vaak alleen zit? Venus in Ram prikkelt je om het initiatief te nemen. Tegelijk zorgt deze planeetstand ervoor dat situaties waarin jij een goede naober kunt zijn, vanzelf op je pad komen. Even afwachten kan dus ook geen kwaad.

Ook zou je kunnen ontdekken dat een vriendelijk woord niets kost. Even iemand groeten kan het begin zijn van een estafette van prettige interacties tussen mensen. Deze Venus-stand maakt verder dat je je in gesprekken bijzonder diplomatiek kunt opstellen. Misschien kom je zelfs in de gelegenheid om te bemiddelen bij een conflict. Als laatste krijg je de kans om de schoonheid van het woord te ontdekken. Literatuur dus.

Meer horoscopen lezen?

Mis nooit meer een horoscoop

Over auteur
Johanna Blok is, naast haar werk als schrijver en journalist, astroloog. Johanna deelt de wijsheid en troost die ze zelf heeft ervaren binnen astrologie graag met anderen.
Volgend artikel
Ram-seizoen: dit betekent het voor jou
Ram-seizoen: dit betekent het voor jou