Weegschaal, dit is je maandhoroscoop voor april 2024

Weegschaal, dit is je maandhoroscoop voor april 2024 Weegschaal, dit is je maandhoroscoop voor april 2024 Weegschaal, dit is je maandhoroscoop voor april 2024

‘Aprilletje zoet heeft nog weleens een witte hoed’, zei men vroeger over deze onvoorspelbare maand. Niet alleen wat het weer betreft kan de Ram-maand onvoorspelbaar zijn… Of zou de vredige planeet Venus in het teken Ram daar nu verandering in brengen?

Maandhoroscoop april 2024: Weegschaal

In de maand april bevindt jouw eigen planeet Venus zich in Ram. Dan ben je superzelfstandig, maar tegelijkertijd sterk op je partner gericht. Bijzonder assertief en uitzonderlijk diplomatiek. Alles wat zich aandient wil je met je geliefde uitvechten, delen, uitzoeken, bespreken. Er ontstaat een boeiende dynamiek, al kunnen er momenten zijn waarop je partner even behoefte heeft aan een moment voor zichzelf. Dat kun je dan erg lastig vinden. Terwijl je op een ander moment wil dat hij of zij jou meer zelfstandigheid gunt. Misschien roept je partner op enig moment: ‘wat wil je nou eigenlijk?’, omdat hij of zij het niet meer kan volgen. Antwoord geven op die vraag is nog helemaal niet zo makkelijk. Misschien vind je het zelf ook lastig om te begrijpen waar de schoen wringt. Zie het maar als een manier waarop je onbewust je relatie aan het testen bent door je partner uit te dagen. Gelukkig is er ook een positieve kant: door alle dynamiek tussen jullie, kan de passie enorm opbloeien.

Dit alles wordt lastig als je een gezamenlijk project aangaat. Jij zou eigenlijk het initiatief of de leiding moeten nemen, maar je hebt liever dat de ander dat doet. In plaats van dat je dat helder en duidelijk aangeeft, zou je de samenwerking kunnen saboteren.

Meer horoscopen lezen?

Mis nooit meer een horoscoop

Over auteur
Johanna Blok is, naast haar werk als schrijver en journalist, astroloog. Johanna deelt de wijsheid en troost die ze zelf heeft ervaren binnen astrologie graag met anderen.
Volgend artikel
Ram-seizoen: dit betekent het voor jou
Ram-seizoen: dit betekent het voor jou