Boogschutter, dit is je maandhoroscoop voor augustus 2022

Boogschutter, dit is je maandhoroscoop voor augustus 2022 Boogschutter, dit is je maandhoroscoop voor augustus 2022 Boogschutter, dit is je maandhoroscoop voor augustus 2022

In augustus worden we uitgenodigd om de kwaliteiten van het teken Leeuw in onszelf te herkennen. Om te stralen, van het leven te genieten en uitdrukking te geven aan creativiteit en plezier. Ieder op onze eigen manier. Kwaliteiten die nog eens extra worden uitvergroot door de inbreng van geluk- en reisplaneet Jupiter.

Maandhoroscoop augustus 2022: Boogschutter

Jij schittert in augustus als je zo ver mogelijk van huis gaat. In verre landen en vreemde culturen ontdek jij met de hulp van je eigen persoonlijke goeroe Jupiter hoe je het verschil kunt maken. Uiteraard helpt het dat de zon jou een overdaad aan creativiteit en originele ideeën schenkt. De manier waarop dat uitpakt is voor iedere Boogschutter ander. Een voorbeeld van wat er zou kunnen gebeuren, is het volgende: je praat met een man die op het strand ijsjes verkoopt. Hoewel het warm is, loopt de verkoop matig. Je bedenkt dan een prachtig en opvallend bord, of een liedje dat de aandacht trekt waardoor de man zijn omzet verdubbelt.

Je kunt nieuwe manieren ontdekken om jezelf uit te drukken door het contact met de taal of de vorm van een verre cultuur. Ben je bijvoorbeeld kunstenaar of modeontwerper, dan ‘pluk’ jij patronen en kleuren van de straat of de markt om die in je eigen ontwerpen te verwerken. En zo zijn er nog veel meer manieren waarop dat wat van ver komt en dat wat opborrelt uit jouw hart voor een prachtige kruisbestuiving zorgen.

Nooit meer een horoscoop missen?

Schrijf je dan in voor onze exclusieve astrologie nieuwsbrief. Je ontvangt niet alleen elke week een persoonlijke horoscoop van onze huisastroloog Johanna Blok, maar ontvangt ook als eerste de maand- en jaarhoroscopen, artikelen over astrologie en updates over de nieuwe en volle maan in je inbox.

Meer horoscopen lezen?

Volgend artikel
Leeuw-seizoen: dit is wat het voor jou betekent
Leeuw-seizoen: dit is wat het voor jou betekent