Kreeft, dit is je maandhoroscoop voor augustus 2022

Kreeft, dit is je maandhoroscoop voor augustus 2022 Kreeft, dit is je maandhoroscoop voor augustus 2022 Kreeft, dit is je maandhoroscoop voor augustus 2022

In augustus worden we uitgenodigd om de kwaliteiten van het teken Leeuw in onszelf te herkennen. Om te stralen, van het leven te genieten en uitdrukking te geven aan creativiteit en plezier. Ieder op onze eigen manier. Kwaliteiten die nog eens extra worden uitvergroot door de inbreng van geluk- en reisplaneet Jupiter.

Maandhoroscoop augustus 2022: Kreeft

Als Kreeft kun je meer dan anderen last hebben van onzekerheid. Maar in augustus is daarvan geen sprake, dan brengen de zon en Jupiter het geschenk van het zelfvertrouwen. En dan met name op het gebied van je talenten. Terwijl je misschien nogal eens twijfelt over ‘wat het is wat je kunt’, besef je nu veel beter wat je waard bent. Hoe jouw kwaliteiten het leven van anderen beter maken. Hoe jouw zorgzaamheid en gevoeligheid een waardevolle bijdrage leveren aan elke situatie.

Bovendien vind je creatieve manieren om uitdrukking te geven aan die eigenschappen. Dat kan gaan over een nieuw recept waar iedereen die bij jou komt eten van geniet. Dat kan ook gaan over het besef dat je er in je werk meer wilt zijn voor anderen en dat je nieuwe en leuke manieren vindt om dat voor elkaar te krijgen. Deze periode helpt je om meer plezier te vinden bij het omgaan met je talenten, met het ontdekken van nieuwe manier om uitdrukking te geven aan wat er in jou zit en wat aandacht nodig heeft van de buitenwereld. En fijn genoeg kan dit ook betekenen dat je daar (meer) geld voor krijgt.

Nooit meer een horoscoop missen?

Schrijf je dan in voor onze exclusieve astrologie nieuwsbrief. Je ontvangt niet alleen elke week een persoonlijke horoscoop van onze huisastroloog Johanna Blok, maar ontvangt ook als eerste de maand- en jaarhoroscopen, artikelen over astrologie en updates over de nieuwe en volle maan in je inbox.

Astrologie en je geboortehoroscoop

  • Online training met 8 lessen van Happinez astroloog Johanna Blok

  • Ontdek wat jouw persoonlijke planeten, huizen en aspecten over je onthullen

  • Cadeau: Happinez notebook

Meer horoscopen lezen?

Over auteur
Johanna Blok is, naast haar werk als schrijver en journalist, astroloog. Johanna deelt de wijsheid en troost die ze zelf heeft ervaren binnen astrologie graag met anderen.
Volgend artikel
Leeuw-seizoen: dit is wat het voor jou betekent
Leeuw-seizoen: dit is wat het voor jou betekent