Leeuw, dit is jouw maandhoroscoop voor augustus 2022

Leeuw, dit is jouw maandhoroscoop voor augustus 2022 Leeuw, dit is jouw maandhoroscoop voor augustus 2022 Leeuw, dit is jouw maandhoroscoop voor augustus 2022

In augustus worden we uitgenodigd om de kwaliteiten van het teken Leeuw in onszelf te herkennen. Om te stralen, van het leven te genieten en uitdrukking te geven aan creativiteit en plezier. Ieder op onze eigen manier. Kwaliteiten die nog eens extra worden uitvergroot door de inbreng van geluk- en reisplaneet Jupiter.

Maandhoroscoop augustus 2022: Leeuw

Augustus is jouw maand, Leeuw. Dat geldt zelfs een beetje voor Leeuwen die in juli zijn geboren. Als de zon op haar sterkst is en jouw hart verlicht, sta je open voor liefde en geniet je maximaal van het leven. Je bent van nature al gul en wilt je plezier graag delen met anderen, maar door de inbreng van Jupiter is dat verlangen sterker dan normaal. Misschien is het een idee om je verjaardag groots aan te pakken. Je zou ook een benefiet kunnen organiseren voor kinderen of dieren die in de verdrukking zijn. Dan kun je die feeststemming inzetten om er iets goeds mee te doen, helemaal in stijl met Jupiter en de zon.

Als een creatief project op een laag pitje staat, is het belangrijk om er deze maand mee aan de slag te gaan en naar buiten te treden, initiatieven te nemen en voor jezelf op te komen. Zulke acties worden in augustus gewaardeerd en brengen jou precies wat je wilt of wenst. Dus twijfel en aarzel niet, maar besef dat wat jij de wereld wilt laten zien van enorme waarde is. Meer dan uit te drukken is met geld. Het moment is daar, vakantie vieren kan later ook nog.

Nooit meer een horoscoop missen?

Schrijf je dan in voor onze exclusieve astrologie nieuwsbrief. Je ontvangt niet alleen elke week een persoonlijke horoscoop van onze huisastroloog Johanna Blok, maar ontvangt ook als eerste de maand- en jaarhoroscopen, artikelen over astrologie en updates over de nieuwe en volle maan in je inbox.

Astrologie en je geboortehoroscoop

  • Online training met 8 lessen van Happinez astroloog Johanna Blok

  • Ontdek wat jouw persoonlijke planeten, huizen en aspecten over je onthullen

  • Cadeau: Happinez notebook

Meer horoscopen lezen?

Over auteur
Johanna Blok is, naast haar werk als schrijver en journalist, astroloog. Johanna deelt de wijsheid en troost die ze zelf heeft ervaren binnen astrologie graag met anderen.
Volgend artikel
Leeuw-seizoen: dit is wat het voor jou betekent
Leeuw-seizoen: dit is wat het voor jou betekent