Maagd, dit is je maandhoroscoop voor augustus 2022

Maagd, dit is je maandhoroscoop voor augustus 2022 Maagd, dit is je maandhoroscoop voor augustus 2022 Maagd, dit is je maandhoroscoop voor augustus 2022

In augustus worden we uitgenodigd om de kwaliteiten van het teken Leeuw in onszelf te herkennen. Om te stralen, van het leven te genieten en uitdrukking te geven aan creativiteit en plezier. Ieder op onze eigen manier. Kwaliteiten die nog eens extra worden uitvergroot door de inbreng van geluk- en reisplaneet Jupiter.

Maandhoroscoop augustus 2022: Maagd

Jouw plezier en zelfexpressie komen het meest tot hun recht in afzondering, in de natuur en op plaatsen waar mensen tot inkeer komen. Het kan erg fijn om tijdens je vakantie een retraite te boeken. Juist op zo’n plek word je overrompeld door goede ideeën en het verlangen om mooie dingen tot stand te brengen.

Je zou ook kunnen denken aan plaatsen waar het leven stil lijkt te staan, zoals ziekenhuizen of verzorgingstehuizen. Je hoeft je niet meteen aan te melden als CliniClown, maar je kunt er blij van worden als je zo’n plek bezoekt en ziet dat anderen opvrolijken van jouw aanwezigheid. Misschien heb je wel een vergeten familielid die je voor heel even gelukkig kunt maken. Op een onverklaarbare manier weet je deze maand precies hoe je dat moet doen. Je hebt er een gave voor. Liedjes zingen, verhalen vertellen, grapjes maken, je vindt wel een aanpak die bij jou past. Dankzij Jupiter ben je een soort healer op spiritueel niveau. Met het helen van anderen, heel je bovendien ook een stukje van jezelf. Het deel dat je niet vaak aan de wereld laat zien en waarvoor je meer aandacht wilt.

Nooit meer een horoscoop missen?

Schrijf je dan in voor onze exclusieve astrologie nieuwsbrief. Je ontvangt niet alleen elke week een persoonlijke horoscoop van onze huisastroloog Johanna Blok, maar ontvangt ook als eerste de maand- en jaarhoroscopen, artikelen over astrologie en updates over de nieuwe en volle maan in je inbox.

Meer horoscopen lezen?

Volgend artikel
Leeuw-seizoen: dit is wat het voor jou betekent
Leeuw-seizoen: dit is wat het voor jou betekent