Schorpioen, dit is je maandhoroscoop voor augustus 2022

Schorpioen, dit is je maandhoroscoop voor augustus 2022 Schorpioen, dit is je maandhoroscoop voor augustus 2022 Schorpioen, dit is je maandhoroscoop voor augustus 2022

In augustus worden we uitgenodigd om de kwaliteiten van het teken Leeuw in onszelf te herkennen. Om te stralen, van het leven te genieten en uitdrukking te geven aan creativiteit en plezier. Ieder op onze eigen manier. Kwaliteiten die nog eens extra worden uitvergroot door de inbreng van geluk- en reisplaneet Jupiter.

Maandhoroscoop augustus 2022: Schorpioen

Voor de carrièremakers onder de Schorpioenen is augustus een topmaand. Je kunt je enthousiasme en vindingrijkheid kwijt in je werk en krijgt daarvoor de passende beloning in de vorm van de drie P’s: poen, plezier en prestige. En dan in een enorme hoeveelheid, want Jupiter doet ook een duit in het zakje. Maar volgens de sterren geniet je het meest van de plezier-factor. Merken dat je goede ideeën hebt, dat je daar mee aan de slag kunt en dan genieten van het resultaat. Trots zijn op het feit dat jij dit tot stand brengt, dat telt zwaarder dan de beloning in goudstukken (al is het niet vervelend dat die ook komt).

Verder zou het kunnen gebeuren dat je hulp als autoriteit wordt ingeroepen. Dat je met gezag en ervaring iets kunt overbrengen aan anderen. Als leraar of goeroe bijvoorbeeld. En ook dan zijn de inspiratie en creativiteit groot waarmee je dat doet. Ook voor bijvoorbeeld een klas of zaal met luisteraars sta je te stralen. Misschien zijn er momenten dat je eigenlijk verlangt naar vakantie, maar je intuïtie bedriegt je niet. Het is nu de tijd om je kans te grijpen.

Nooit meer een horoscoop missen?

Schrijf je dan in voor onze exclusieve astrologie nieuwsbrief. Je ontvangt niet alleen elke week een persoonlijke horoscoop van onze huisastroloog Johanna Blok, maar ontvangt ook als eerste de maand- en jaarhoroscopen, artikelen over astrologie en updates over de nieuwe en volle maan in je inbox.

Astrologie en je geboortehoroscoop

  • Online training met 8 lessen van Happinez astroloog Johanna Blok

  • Ontdek wat jouw persoonlijke planeten, huizen en aspecten over je onthullen

  • Cadeau: Happinez notebook

Meer horoscopen lezen?

Over auteur
Johanna Blok is, naast haar werk als schrijver en journalist, astroloog. Johanna deelt de wijsheid en troost die ze zelf heeft ervaren binnen astrologie graag met anderen.
Volgend artikel
Leeuw-seizoen: dit is wat het voor jou betekent
Leeuw-seizoen: dit is wat het voor jou betekent