Stier, dit is je maandhoroscoop voor augustus 2022

Stier, dit is je maandhoroscoop voor augustus 2022 Stier, dit is je maandhoroscoop voor augustus 2022 Stier, dit is je maandhoroscoop voor augustus 2022

In augustus worden we uitgenodigd om de kwaliteiten van het teken Leeuw in onszelf te herkennen. Om te stralen, van het leven te genieten en uitdrukking te geven aan creativiteit en plezier. Ieder op onze eigen manier. Kwaliteiten die nog eens extra worden uitvergroot door de inbreng van geluk- en reisplaneet Jupiter.

Maandhoroscoop augustus 2022: Stier

In de Leeuw-maand gaat jouw energie en aandacht vaak richting het gezinsleven, je familie. Meer dan anders geniet je ervan om de spil te zijn van een feest in de buitenlucht of een vakantiereis met de familie naar een landhuis ergens in de natuur. Door Jupiter is zo’n feest of reis dit jaar een uitzinnig gebeuren waar iedereen enorm van geniet, dus houd je niet in bij het maken van plannen. Het is goed om een beetje flexibel te zijn als de gasten op het laatst je plannen in de war schoppen en er een eigen draai aangeven, door ongenode gasten mee te nemen bijvoorbeeld. Als je je voorbereid op het feit dat zulke dingen kunnen gebeuren, kun je er beter mee omgaan en wordt het nóg leuker dan je dacht.

Het kan ook fijn zijn om thuis te blijven en daar bezig te zijn met een creatief project, jouw persoonlijke meesterwerk. Nu iedereen op vakantie gaat, kun jij je beter concentreren, waardoor je veel tot stand brengt. Heerlijk, een maand waarin de telefoon en de bel minder gaan en je huis verandert in een tempel van zelfexpressie, een heiligdom waar jij heer en meester bent over je eigen tijd.

Nooit meer een horoscoop missen?

Schrijf je dan in voor onze exclusieve astrologie nieuwsbrief. Je ontvangt niet alleen elke week een persoonlijke horoscoop van onze huisastroloog Johanna Blok, maar ontvangt ook als eerste de maand- en jaarhoroscopen, artikelen over astrologie en updates over de nieuwe en volle maan in je inbox.

Astrologie en je geboortehoroscoop

  • Online training met 8 lessen van Happinez astroloog Johanna Blok

  • Ontdek wat jouw persoonlijke planeten, huizen en aspecten over je onthullen

  • Cadeau: Happinez notebook

Meer horoscopen lezen?

Over auteur
Johanna Blok is, naast haar werk als schrijver en journalist, astroloog. Johanna deelt de wijsheid en troost die ze zelf heeft ervaren binnen astrologie graag met anderen.
Volgend artikel
Leeuw-seizoen: dit is wat het voor jou betekent
Leeuw-seizoen: dit is wat het voor jou betekent