Tweelingen, dit is je maandhoroscoop voor augustus 2022

Tweelingen, dit is je maandhoroscoop voor augustus 2022 Tweelingen, dit is je maandhoroscoop voor augustus 2022 Tweelingen, dit is je maandhoroscoop voor augustus 2022

In augustus worden we uitgenodigd om de kwaliteiten van het teken Leeuw in onszelf te herkennen. Om te stralen, van het leven te genieten en uitdrukking te geven aan creativiteit en plezier. Ieder op onze eigen manier. Kwaliteiten die nog eens extra worden uitvergroot door de inbreng van geluk- en reisplaneet Jupiter.

Maandhoroscoop augustus 2022: Tweelingen

Het vak waarin jij het allerbeste bent, het terrein dat van jou is, is dat van de communicatie. Op dat gebied is augustus jouw schittermaand. Of je nu eindelijk je biografie schrijft, gedichten gaat voordragen of op een unieke manier mensen bij elkaar brengt door jouw communicatie-skills, is om het even. Wat vooral opvalt is dat je er ontzettend veel plezier uithaalt. Omdat je het gevoel hebt dat je gezien wordt, omdat je op het niveau van woorden wonderen kunt verrichten en omdat je er zo creatief mee omspringt.

Verder kun je ook in je eigen buurt erg genieten en plezier maken. Door het organiseren van een wijkfeest of het bijwonen van een theatervoorstelling in het buurthuis. Waar het om gaat is dat het kleinschalig is en op loopafstand van je huis is. Dat het zich afspeelt in de directe omgeving. Meestal komen die dingen toevallig op je pad, omdat je praat met een buurvrouw die vertelt over een initiatief. Voor je het weet bied je aan om de slingers op te hangen. Plezier en geluk zit niet altijd in de grote dingen, maar ook heel vaak in de kleine, fijne toevalligheden waarbij mensen elkaar vinden. En dat ontdek jij deze maand.

Nooit meer een horoscoop missen?

Schrijf je dan in voor onze exclusieve astrologie nieuwsbrief. Je ontvangt niet alleen elke week een persoonlijke horoscoop van onze huisastroloog Johanna Blok, maar ontvangt ook als eerste de maand- en jaarhoroscopen, artikelen over astrologie en updates over de nieuwe en volle maan in je inbox.

Meer horoscopen lezen?

Volgend artikel
Leeuw-seizoen: dit is wat het voor jou betekent
Leeuw-seizoen: dit is wat het voor jou betekent