Vissen, dit is je maandhoroscoop voor augustus 2022

Vissen, dit is je maandhoroscoop voor augustus 2022 Vissen, dit is je maandhoroscoop voor augustus 2022 Vissen, dit is je maandhoroscoop voor augustus 2022

In augustus worden we uitgenodigd om de kwaliteiten van het teken Leeuw in onszelf te herkennen. Om te stralen, van het leven te genieten en uitdrukking te geven aan creativiteit en plezier. Ieder op onze eigen manier. Kwaliteiten die nog eens extra worden uitvergroot door de inbreng van geluk- en reisplaneet Jupiter.

Maandhoroscoop augustus 2022: Vissen

Misschien is augustus niet de beste maand om op vakantie te gaan, want jij komt het meest tot je recht als je lekker op je werk blijft. Daar kun je schitteren, je punt maken en de aandacht trekken met je uitstekende ideeën. Daar heb je echt het gevoel dat je iets kunt toevoegen. De zon zorgt voor zelfvertrouwen en inspiratie. Dat draagt ook bij aan het plezier dat jij in je werk hebt. Je geniet er enorm van als het lukt, als je erkenning krijgt en gezien wordt.

Verder kan het ook zijn dat je op een bijzondere manier tot een soort self healing komt. Je probeert misschien iets nieuws, iets out of the box, een gek idee en dat blijkt dat ineens enorm te helpen tegen zonneallergie, hooikoorts of noem maar op. Het vervult je met trots als je dit zelf voor elkaar krijgt, zonder hulp van een arts of therapeut. En dan zijn er nog de planten en de dieren die kunnen rekenen op jouw inzet en creativiteit. Hoe je dat doet is nog een verrassing, maar je vindt ongetwijfeld een manier om iets creatiefs met bloemen of planten te doen.

Nooit meer een horoscoop missen?

Schrijf je dan in voor onze exclusieve astrologie nieuwsbrief. Je ontvangt niet alleen elke week een persoonlijke horoscoop van onze huisastroloog Johanna Blok, maar ontvangt ook als eerste de maand- en jaarhoroscopen, artikelen over astrologie en updates over de nieuwe en volle maan in je inbox.

Astrologie en je geboortehoroscoop

  • Online training met 8 lessen van Happinez astroloog Johanna Blok

  • Ontdek wat jouw persoonlijke planeten, huizen en aspecten over je onthullen

  • Cadeau: Happinez notebook

Meer horoscopen lezen?

Over auteur
Johanna Blok is, naast haar werk als schrijver en journalist, astroloog. Johanna deelt de wijsheid en troost die ze zelf heeft ervaren binnen astrologie graag met anderen.
Volgend artikel
Leeuw-seizoen: dit is wat het voor jou betekent
Leeuw-seizoen: dit is wat het voor jou betekent