Waterman, dit is je maandhoroscoop voor augustus 2022

Waterman, dit is je maandhoroscoop voor augustus 2022 Waterman, dit is je maandhoroscoop voor augustus 2022 Waterman, dit is je maandhoroscoop voor augustus 2022

In augustus worden we uitgenodigd om de kwaliteiten van het teken Leeuw in onszelf te herkennen. Om te stralen, van het leven te genieten en uitdrukking te geven aan creativiteit en plezier. Ieder op onze eigen manier. Kwaliteiten die nog eens extra worden uitvergroot door de inbreng van geluk- en reisplaneet Jupiter.

Maandhoroscoop augustus 2022: Waterman

Geef toe, je liefdesleven kan best wat peper gebruiken… Doe eens gek en laat je meeslepen door je hart in plaats van het verstand. En doe dat vooral in de slaapkamer. Verras je partner en laat de spannende kanten van jezelf zien die je meestal verborgen houdt. Schrijf een gedicht, zing een liefdeslied of speel een rollenspel tijdens de intieme momenten. Je hebt zoveel meer passie, warmte en enthousiasme in je dan je denkt.

Dat is niet alleen een eye-opener en turn-on voor je geliefde, dat kan het ook voor jouzelf zijn. Misschien is het de start van een zelfonderzoek waarbij je nagaat waar je remmingen en soms wat onderkoelde reacties vandaan komen. Je kunt ontdekken dat je voor jezelf grenzen hebt aangebracht van wat wel en juist niet kan. In augustus kun je door die grenzen heen breken, ook omdat Jupiter je helpt. Dat betekent dat niet alleen jouw wereld, maar ook die van je partner groter zal worden. Hierdoor ervaren jullie allebei meer vrijheid en meer geluk. Een klein gebaar van jou kan zo uitgroeien tot een liefdesaardverschuiving, maar dan wel in de goede richting.

Nooit meer een horoscoop missen?

Schrijf je dan in voor onze exclusieve astrologie nieuwsbrief. Je ontvangt niet alleen elke week een persoonlijke horoscoop van onze huisastroloog Johanna Blok, maar ontvangt ook als eerste de maand- en jaarhoroscopen, artikelen over astrologie en updates over de nieuwe en volle maan in je inbox.

Meer horoscopen lezen?

Volgend artikel
Leeuw-seizoen: dit is wat het voor jou betekent
Leeuw-seizoen: dit is wat het voor jou betekent