Weegschaal, dit is je maandhoroscoop voor augustus 2022

Weegschaal, dit is je maandhoroscoop voor augustus 2022 Weegschaal, dit is je maandhoroscoop voor augustus 2022 Weegschaal, dit is je maandhoroscoop voor augustus 2022

In augustus worden we uitgenodigd om de kwaliteiten van het teken Leeuw in onszelf te herkennen. Om te stralen, van het leven te genieten en uitdrukking te geven aan creativiteit en plezier. Ieder op onze eigen manier. Kwaliteiten die nog eens extra worden uitvergroot door de inbreng van geluk- en reisplaneet Jupiter.

Maandhoroscoop augustus 2022: Weegschaal

Misschien treed je in groepen meestal niet zo graag op de voorgrond, maar in augustus is dat een ander verhaal. Je wilt gezien worden door een grote groep mensen, iets doen aan je populariteit. Social media is daarbij een onmisbaar middel. Door het maken en posten van gekke foto’s, filmpjes of verhalen kun je merken hoe fijn je het eigenlijk vindt als je waardering krijgt en gezien wordt. Het stimuleert je om nog leukere en gekkere dingen te verzinnen. En het fijne is dat Jupiter – die ook de planeet  is van groei en expansie – ervoor zorgt dat je netwerk zich razendsnel kan uitbreiden. Dan wordt je post ineens opgepikt in het buitenland en regent het likes en vriendschapsverzoeken.Misschien weet je nu nog niet precies hoe dat van nut zou kunnen zijn, maar er komt ongetwijfeld een moment dat je dat wel weet.

Ook als je niet zo van social media houdt, is het fijn om jezelf in soort grote groep of in de vriendenkring zichtbaar te maken. Je hebt zoveel te bieden: verfrissende ideeën, humor, je unieke liefde voor muziek of kunst. Je zult zien dat het je enorm bevalt om te schitteren en te stralen terwijl anderen ademloos toekijken.

Nooit meer een horoscoop missen?

Schrijf je dan in voor onze exclusieve astrologie nieuwsbrief. Je ontvangt niet alleen elke week een persoonlijke horoscoop van onze huisastroloog Johanna Blok, maar ontvangt ook als eerste de maand- en jaarhoroscopen, artikelen over astrologie en updates over de nieuwe en volle maan in je inbox.

Meer horoscopen lezen?

Volgend artikel
Leeuw-seizoen: dit is wat het voor jou betekent
Leeuw-seizoen: dit is wat het voor jou betekent