Boogschutter: dit is je maandhoroscoop voor december 2022

Boogschutter: dit is je maandhoroscoop voor december 2022 Boogschutter: dit is je maandhoroscoop voor december 2022 Boogschutter: dit is je maandhoroscoop voor december 2022

Veel culturen en landen kennen in de decembermaand een feest waarbij men elkaar uit naam van een heilige overlaadt met giften. Wij kennen Sint en de kerstman, in Cuba kennen ze Changó, die wordt gevierd op 4 december. Zulke feesten passen bij de gulheid van Boogschutter, het teken dat deze maand centraal staat. Wat is het mooiste cadeau dat jij anderen deze maand kunt geven?

Maandhoroscoop december 2022: Boogschutter

Jij mag in december spirituele geschenken uitdelen. Nu doe je dat van nature al, dus je hoeft alleen maar je hart te laten spreken. Je zou anderen kunnen attenderen op de kracht van een moment alleen in de natuur, de kracht van stilte. Je zou ze kunnen inspireren om contact te zoeken met hun hogere macht zodat ze overgave ervaren. Ook zou je ze kunnen wijzen op de mogelijkheid om te communiceren met overleden dierbaren, mits ze daarvoor openstaan natuurlijk. Er zijn talloze manieren waarop jij dit doet. Belangrijk daarbij is om je Boogschutter-enthousiasme een beetje in toom te houden. Soms hebben mensen even tijd nodig om te ontdekken dat jij ze zojuist een waardevol geschenk hebt gegeven. Je kunt vooral verbaal in je enthousiasme wel eens een beetje te snel gaan. Misschien kun je ook een kaarsje branden voor iemand die je dierbaar is. Dat is net zo goed een spiritueel cadeautje…

Tot slot een tip: houd deze maand een droomdagboek bij. Je zou meer en intenser kunnen dromen, dus misschien zijn er dromen bij met een boodschap. Die boodschap kan ook voor een ander zijn. Door de boodschap op te schrijven, kun je hem beter onthouden.

Meer horoscopen lezen?

Mis nooit meer een horoscoop

Over auteur
Johanna Blok is, naast haar werk als schrijver en journalist, astroloog. Johanna deelt de wijsheid en troost die ze zelf heeft ervaren binnen astrologie graag met anderen.
Volgend artikel
Boogschutter-seizoen: dit betekent het voor jou
Boogschutter-seizoen: dit betekent het voor jou