Kreeft: dit is je maandhoroscoop voor december 2022

Kreeft: dit is je maandhoroscoop voor december 2022 Kreeft: dit is je maandhoroscoop voor december 2022 Kreeft: dit is je maandhoroscoop voor december 2022

Veel culturen en landen kennen in de decembermaand een feest waarbij men elkaar uit naam van een heilige overlaadt met giften. Wij kennen Sint en de kerstman, in Cuba kennen ze Changó, die wordt gevierd op 4 december. Zulke feesten passen bij de gulheid van Boogschutter, het teken dat deze maand centraal staat. Wat is het mooiste cadeau dat jij anderen deze maand kunt geven?

Maandhoroscoop december 2022: Kreeft

Onder vrienden en familieleden zou je kunnen merken dat er mensen zijn die worstelen met hun ‘levenswerk’, een creatieve droom of een kunstproject. Vaak voelt het als worstelen, omdat ze veel onzekerheid voelen. Als empathische Kreeft heb je daar erg veel begrip voor, maar in december heb je ook nog eens een prachtig geschenk voor deze mensen. Je doet of zegt iets waardoor hun zelfvertrouwen groeit, waardoor ze zichzelf durven laten zien. Misschien eerst aan jou, maar later ook aan een groter publiek.

Zelfvertrouwen en enthousiasme zijn sleutels om een creatieve droom om te zetten in realiteit. Wat dat enthousiasme betreft: je bent er bijzonder goed in om onder woorden te brengen wat er zo leuk of bijzonder is aan de ideeën van anderen, waardoor ze zich gesterkt voelen en het scheppende vuurtje in zichzelf opstoken. Het leuke is dat je hierdoor steeds meer zin krijgt om ook je eigen creatieve talenten uit te leven. Misschien schuilt er ergens in je fantasie wel een prachtig schilderij, een roman of iets anders dat tot ‘leven’ gewekt wil worden… En ook dat product van je fantasie kan uiteindelijk een geschenk worden waar je veel anderen blij mee kunt maken.

Meer horoscopen lezen?

Mis nooit meer een horoscoop

Over auteur
Johanna Blok is, naast haar werk als schrijver en journalist, astroloog. Johanna deelt de wijsheid en troost die ze zelf heeft ervaren binnen astrologie graag met anderen.
Volgend artikel
Boogschutter-seizoen: dit betekent het voor jou
Boogschutter-seizoen: dit betekent het voor jou