Leeuw: dit is je maandhoroscoop voor december 2022

Leeuw: dit is je maandhoroscoop voor december 2022 Leeuw: dit is je maandhoroscoop voor december 2022 Leeuw: dit is je maandhoroscoop voor december 2022

Veel culturen en landen kennen in de decembermaand een feest waarbij men elkaar uit naam van een heilige overlaadt met giften. Wij kennen Sint en de kerstman, in Cuba kennen ze Changó, die wordt gevierd op 4 december. Zulke feesten passen bij de gulheid van Boogschutter, het teken dat deze maand centraal staat. Wat is het mooiste cadeau dat jij anderen deze maand kunt geven?

Maandhoroscoop december 2022: Leeuw

Iedereen heeft wel eens behoefte aan een plek waar je gewoon kunt zijn, waar je niets hoeft. Een beetje op de bank hangen terwijl iemand een kopje thee voor je zet, zoals vroeger bij oma. We zijn niet geneigd om zo’n plek te zien als een geschenk, maar dat is het natuurlijk wel. In december kun jij ervoor zorgen dat mensen jouw huis ervaren als die plek waar ze even helemaal zichzelf kunnen zijn, op adem kunnen komen, waar ze zich veilig voelen. Je creëert letterlijk ruimte voor anderen.

Misschien denk je dat dit niet bijzonder is, maar juist in deze gejaagde en onzekere tijden is zo’n plekje goud waard. Misschien zou je, behalve bij jou thuis, ook ergens anders nog zo’n plek kunnen creëren. Een huiskamerproject in de buurt misschien. Met jouw grote Leeuwen-hart ontdek je altijd wel mogelijkheden om meer mensen mee te laten doen. Net als de zon verspreid jij deze maand de warmte van je hart. Anderen komen zich maar wat graag bij jou verwarmen. Verder is het met deze energie een goed idee om de feestdagen thuis door te brengen en mensen bij jou uit te nodigen, maar misschien was je dat sowieso al van plan.

Meer horoscopen lezen?

Mis nooit meer een horoscoop

Over auteur
Johanna Blok is, naast haar werk als schrijver en journalist, astroloog. Johanna deelt de wijsheid en troost die ze zelf heeft ervaren binnen astrologie graag met anderen.
Volgend artikel
Boogschutter-seizoen: dit betekent het voor jou
Boogschutter-seizoen: dit betekent het voor jou