Schorpioen: dit is je maandhoroscoop voor december 2022

Schorpioen: dit is je maandhoroscoop voor december 2022 Schorpioen: dit is je maandhoroscoop voor december 2022 Schorpioen: dit is je maandhoroscoop voor december 2022

Veel culturen en landen kennen in de decembermaand een feest waarbij men elkaar uit naam van een heilige overlaadt met giften. Wij kennen Sint en de kerstman, in Cuba kennen ze Changó, die wordt gevierd op 4 december. Zulke feesten passen bij de gulheid van Boogschutter, het teken dat deze maand centraal staat. Wat is het mooiste cadeau dat jij anderen deze maand kunt geven?

Maandhoroscoop december 2022: Schorpioen

In december ben je meer dan normaal bezig met het lichaam van anderen. Als je naar iemand kijkt, zie je misschien dat iemand pijn heeft in zijn benen. Of je gaat dansen en het valt je op dat sommigen compleet het ritme kwijt zijn. Daar wil je vervolgens iets mee doen. Je kunt in december namelijk het geschenk uitdelen van een beter lichaamsbewustzijn. Dat kan mensen op allerlei manieren helpen om zich beter te voelen. Misschien help je ze ontdekken hoe ze van hun rugpijn kunnen afkomen door een betere houding. Misschien help je iemand om meer zelfvertrouwen te voelen als hij of zij de rug recht. Er zijn talloze manieren waarop lichaamsbewustzijn bepalend is voor de manier waarop mensen in het leven staan. En jij met je scherpe, analytische Schorpioen-blik doorziet dit feilloos. Mensen kunnen daar erg blij mee zijn en je uitvoerig bedanken, maar het kan ook zijn dat ze je niet meteen serieus nemen. Maak je dan niet druk, soms moet zo’n cadeautje eerst even indalen en hoor jij later dat het goed heeft uitgepakt. De kunst is dat je jouw inzicht niet probeert te forceren, maar erop vertrouwt dat het op het juiste moment zijn werk doet.

Meer horoscopen lezen?

Mis nooit meer een horoscoop

Over auteur
Johanna Blok is, naast haar werk als schrijver en journalist, astroloog. Johanna deelt de wijsheid en troost die ze zelf heeft ervaren binnen astrologie graag met anderen.
Volgend artikel
Boogschutter-seizoen: dit betekent het voor jou
Boogschutter-seizoen: dit betekent het voor jou