Stier: dit is je maandhoroscoop voor december 2022

Stier: dit is je maandhoroscoop voor december 2022 Stier: dit is je maandhoroscoop voor december 2022 Stier: dit is je maandhoroscoop voor december 2022

Veel culturen en landen kennen in de decembermaand een feest waarbij men elkaar uit naam van een heilige overlaadt met giften. Wij kennen Sint en de kerstman, in Cuba kennen ze Changó, die wordt gevierd op 4 december. Zulke feesten passen bij de gulheid van Boogschutter, het teken dat deze maand centraal staat. Wat is het mooiste cadeau dat jij anderen deze maand kunt geven?

Maandhoroscoop december 2022: Stier

Er is geen mooiere maand denkbaar dan december om harmonie en verbinding te brengen in het leven van anderen. Je gaat te werk als een soort liefdesengel. Oude conflicten worden opgelost omdat jij de partijen tot elkaar weet te brengen. Misschien organiseer je een blind date waaruit een liefdevolle relatie ontstaat. Mocht er in je omgeving iemand zijn die de feestdagen noodgedwongen eenzaam doorbrengt, dan vindt diegene bij jou een warme plek. Je voelt aan wat mensen tot elkaar brengt en weet de juiste woorden te kiezen om polarisatie en strijd te verminderen.

Dat is een prachtig cadeau voor anderen, maar natuurlijk ook voor jezelf. Je zult merken dat je er bijzonder blij van wordt als je ziet hoe je kunt bijdragen aan het geluk van anderen, simpelweg door de nadruk te leggen op wat ons verbindt in plaats van wat ons uit elkaar drijft. Verder zou je je culinaire talenten kunnen inzetten om anderen te verwennen met zelfgemaakte lekkernijen. Leef je uit! Er is bijna niemand die jouw zinnenprikkelende recepten kan weerstaan. En mocht er in je leven plek zijn voor een nieuwe liefde, dan is er misschien wel iemand aan wie je deze maand jouw hart cadeau doet…

Meer horoscopen lezen?

Mis nooit meer een horoscoop

Over auteur
Johanna Blok is, naast haar werk als schrijver en journalist, astroloog. Johanna deelt de wijsheid en troost die ze zelf heeft ervaren binnen astrologie graag met anderen.
Volgend artikel
Boogschutter-seizoen: dit betekent het voor jou
Boogschutter-seizoen: dit betekent het voor jou