Tweelingen: dit is je maandhoroscoop voor december 2022

Tweelingen: dit is je maandhoroscoop voor december 2022 Tweelingen: dit is je maandhoroscoop voor december 2022 Tweelingen: dit is je maandhoroscoop voor december 2022

Veel culturen en landen kennen in de decembermaand een feest waarbij men elkaar uit naam van een heilige overlaadt met giften. Wij kennen Sint en de kerstman, in Cuba kennen ze Changó, die wordt gevierd op 4 december. Zulke feesten passen bij de gulheid van Boogschutter, het teken dat deze maand centraal staat. Wat is het mooiste cadeau dat jij anderen deze maand kunt geven?

Maandhoroscoop december 2022: Tweelingen

Als mensen ouder worden, hoor je ze steeds vaker praten over hun gezondheid. Misschien denk je wel eens dat dit voor jou niet opgaat, maar je zult merken dat ook jij steeds vaker begint te beseffen hoe belangrijk het is dat je lichaam het goed doet. Dat heeft natuurlijk een reden. Naarmate mensen ouder worden, doen ze van steeds meer aardse zaken afstand. Het lichaam is het laatste dat je tot het einde bij je draagt. Bovendien begint het door de jaren heen steeds meer te piepen en te kraken, met andere woorden, aandacht te vragen. Bezig zijn met dat lichaam wordt steeds een steeds groter en belangrijker ding.

Tweelingen zijn van nature een beetje voor altijd jong. Dat geldt geestelijk, maar ook lichamelijk. Zo zien ze er meestal jonger uit dan ze zijn. In december kun je de geheimen van je eeuwige jeugd met anderen delen. Je kunt ze inspireren om beter voor hun lichaam te zorgen, meer te gaan bewegen, gezonder te eten (een saladebuffet met Kerst, origineel!) en ze misschien ook wel te wijzen op de geheime kracht van goed slapen en ontspanning. Denk aan humor, meditatie, rust… Misschien kun je zelfs iemands leven redden, simpelweg omdat je dat ene advies geeft dat echt ‘binnenkomt’.

Meer horoscopen lezen?

Mis nooit meer een horoscoop

Over auteur
Johanna Blok is, naast haar werk als schrijver en journalist, astroloog. Johanna deelt de wijsheid en troost die ze zelf heeft ervaren binnen astrologie graag met anderen.
Volgend artikel
Boogschutter-seizoen: dit betekent het voor jou
Boogschutter-seizoen: dit betekent het voor jou