Waterman: dit is je maandhoroscoop voor december 2022

Waterman: dit is je maandhoroscoop voor december 2022 Waterman: dit is je maandhoroscoop voor december 2022 Waterman: dit is je maandhoroscoop voor december 2022

Veel culturen en landen kennen in de decembermaand een feest waarbij men elkaar uit naam van een heilige overlaadt met giften. Wij kennen Sint en de kerstman, in Cuba kennen ze Changó, die wordt gevierd op 4 december. Zulke feesten passen bij de gulheid van Boogschutter, het teken dat deze maand centraal staat. Wat is het mooiste cadeau dat jij anderen deze maand kunt geven?

Maandhoroscoop december 2022: Waterman

Er zijn mensen die enorm hechten aan een goede reputatie, anderen geven er niet veel om. Als Waterman behoor je tot de laatste categorie. Voor jou is het veel belangrijker om te voldoen aan je eigen normen en waarden dan aan een reputatie. Een reputatie is niet meer dan de buitenkant, toch? Nou… dat klopt niet helemaal. Een goede reputatie houdt alleen stand als iemand die ook écht waarmaakt, dat het echt is. En dan niet alleen van buiten, maar vooral ook van binnen. Anders volgt vroeg of laat een ontmaskering. Het is jouw opdracht om mensen hiervan bewust te maken, om ze te helpen ontdekken hoe ze een goede reputatie kunnen opbouwen. Dat geldt op allerlei gebieden, zoals bijvoorbeeld werk. Dan kan het dat je met veel gevoel voor de kracht van social media (waar je een vis in het water bent) aan de slag gaat. Je geeft een gouden tip die een ander een boel oplevert, terwijl het jou helemaal niets kost. Het zou zelfs kunnen dat iemand jou wil inhuren om hem of haar verder te helpen. Misschien vind je het lastig om geld ontvangen voor een talent dat je zelf cadeau hebt gekregen. Het staat je natuurlijk vrij om te geven, maar maak er geen taboe van om iets terug te ontvangen.

Meer horoscopen lezen?

Mis nooit meer een horoscoop

Over auteur
Johanna Blok is, naast haar werk als schrijver en journalist, astroloog. Johanna deelt de wijsheid en troost die ze zelf heeft ervaren binnen astrologie graag met anderen.
Volgend artikel
Boogschutter-seizoen: dit betekent het voor jou
Boogschutter-seizoen: dit betekent het voor jou