Weegschaal: dit is je maandhoroscoop voor december 2022

Weegschaal: dit is je maandhoroscoop voor december 2022 Weegschaal: dit is je maandhoroscoop voor december 2022 Weegschaal: dit is je maandhoroscoop voor december 2022

Veel culturen en landen kennen in de decembermaand een feest waarbij men elkaar uit naam van een heilige overlaadt met giften. Wij kennen Sint en de kerstman, in Cuba kennen ze Changó, die wordt gevierd op 4 december. Zulke feesten passen bij de gulheid van Boogschutter, het teken dat deze maand centraal staat. Wat is het mooiste cadeau dat jij anderen deze maand kunt geven?

Maandhoroscoop december 2022: Weegschaal

Jij verspreidt deze maand de gift van het talent. Dat betekent helaas niet dat je dat werkelijk een talent aan een ander zou kunnen geven. Iemand heeft een talent of niet, maar dat wil niet zeggen dat mensen zich daar altijd bewust van zijn. Jij kunt de ander helpen en stimuleren om dat talent te ontdekken en de onzekerheid te overwinnen die daarmee soms gepaard gaat. Dat doe je op de zo charmante manier die Weegschaal eigen is. Door een zachte, subtiele opmerking, heel bescheiden. Juist dat ‘zachte’ maakt dat het bij de ander echt binnenkomt. Alsof opeens iedereen ophoudt met door elkaar praten als er één iemand begint te fluisteren. Omdat het recht doet aan het gevoel dat dit talent een pasgeboren baby is die nog moet groeien. Jij ziet en begrijpt dat, en jij beseft wat er nodig is om dit talent te koesteren en kunt de ander daarin steunen als een soort mentor. Vaak zullen het jonge mensen zijn die rondlopen met de talentvraag, maar wie weet ontdek je wel een ouder persoon in je omgeving die nog net zo zoekende is als een puber. Ook dan kun je op een of andere manier helderheid brengen door de juiste dingen te vragen, je opmerkingsgave en nog veel meer.

Meer horoscopen lezen?

Mis nooit meer een horoscoop

Over auteur
Johanna Blok is, naast haar werk als schrijver en journalist, astroloog. Johanna deelt de wijsheid en troost die ze zelf heeft ervaren binnen astrologie graag met anderen.
Volgend artikel
Boogschutter-seizoen: dit betekent het voor jou
Boogschutter-seizoen: dit betekent het voor jou