Boogschutter, dit is je maandhoroscoop voor februari 2024

Boogschutter, dit is je maandhoroscoop voor februari 2024 Boogschutter, dit is je maandhoroscoop voor februari 2024 Boogschutter, dit is je maandhoroscoop voor februari 2024

In de maand van het teken Waterman kijken we naar diens planeet Uranus. Hij bevindt zich momenteel in het standvastige teken Stier, terwijl Uranus houdt van de drie V’s: vrijheid, vriendschap en verrassingen. Wat betekent dit voor jou?

Maandhoroscoop februari 2024: Boogschutter

Uranus houdt zich in februari bezig met de rol die dienstbaarheid, werk, gezondheid en (huis)dieren in je leven spelen. Dat doet hij al een tijdje, maar in februari met extra inzet. Met de uitwerking van deze energie kun je veel kanten op. Je ervaart een enorme vriendschap van dieren bijvoorbeeld. Misschien bedenk je zelfs dat je daar beroepsmatig meer mee wilt doen. Collega’s veranderen in vrienden en vrienden veranderen in collega’s (bijvoorbeeld een vriendin die zegt: bij ons in de winkel is plaats voor een nieuwe medewerker, is dat iets voor jou?). De onrust op je werk kan flink toenemen, waardoor het lastig kan zijn om je te concentreren op één ding tegelijk. Dat vraagt veel flexibiliteit van je. Omdat Uranus ook een link heeft met elektriciteit en digitale informatie, zou de rol die computers in je werk spelen toe kunnen nemen. Wat gezondheid betreft zou je je kunnen wagen aan een onorthodox experiment. Een of ander gek dieet of een nieuwe therapie waar je veel baat bij hebt. Je ziet een waaier aan mogelijkheden, maar je leven zal er niet echt van op zijn kop gaan staan. Je bent in staat je moeiteloos aan te passen aan alle veranderingen die Uranus met zich meebrengt.

Meer horoscopen lezen?

Mis nooit meer een horoscoop

Over auteur
Johanna Blok is, naast haar werk als schrijver en journalist, astroloog. Johanna deelt de wijsheid en troost die ze zelf heeft ervaren binnen astrologie graag met anderen.
Volgend artikel
Waterman-seizoen: dit betekent het voor jou
Waterman-seizoen: dit betekent het voor jou