Kreeft, dit is je maandhoroscoop voor februari 2024

Kreeft, dit is je maandhoroscoop voor februari 2024 Kreeft, dit is je maandhoroscoop voor februari 2024 Kreeft, dit is je maandhoroscoop voor februari 2024

In de maand van het teken Waterman kijken we naar diens planeet Uranus. Hij bevindt zich momenteel in het standvastige teken Stier, terwijl Uranus houdt van de drie V’s: vrijheid, vriendschap en verrassingen. Wat betekent dit voor jou?

Maandhoroscoop februari 2024: Kreeft

Uranus, de planeet van de vriendschap en de geestverwanten, vraagt jouw aandacht voor wat er in de samenleving gebeurt. Hoe kun jij samen met gelijkdenkende vrienden iets doen om van de wereld een fijnere plek te maken? Dat gaat niet over ‘handen uit de mouwen’, maar eerder over het samen bedenken van een concept of een systeem waarin rechtvaardigheid en de liefde voor mens en planeet vorm krijgen. Het kan best theoretisch worden, maar toch. Elke verandering begint met een goed idee, dan volgt de samenwerking en vervolgens komt de verandering. Vooral in die samenwerking ben jij een ster, iemand die anderen weet te verbinden. Dat is omdat je niet zo snel partij kiest, maar voor en tegen zorgvuldig afweegt.

Het lijkt erop dat je een belangrijke rol zou kunnen spelen in een maatschappelijke (of politieke) beweging. Niet als leider, maar als diegene die anderen samenbrengt. Misschien klinkt dit nog wat abstract, maar naarmate de tijd voortschrijdt, wordt het vanzelf duidelijk. Misschien kun je nog wat worstelen met het commitment dat deze rol van je vraagt. Heb je hier wel genoeg tijd voor? Heb je er wel zin in? Probeer het gewoon te ervaren. Zodra je ziet dat deze ‘beweging’ echt bijdraagt aan verandering, zal je motivatie vanzelf groeien.

Meer horoscopen lezen?

Mis nooit meer een horoscoop

Over auteur
Johanna Blok is, naast haar werk als schrijver en journalist, astroloog. Johanna deelt de wijsheid en troost die ze zelf heeft ervaren binnen astrologie graag met anderen.
Volgend artikel
Waterman-seizoen: dit betekent het voor jou
Waterman-seizoen: dit betekent het voor jou