Leeuw, dit is je maandhoroscoop voor februari 2024

Leeuw, dit is je maandhoroscoop voor februari 2024 Leeuw, dit is je maandhoroscoop voor februari 2024 Leeuw, dit is je maandhoroscoop voor februari 2024

In de maand van het teken Waterman kijken we naar diens planeet Uranus. Hij bevindt zich momenteel in het standvastige teken Stier, terwijl Uranus houdt van de drie V’s: vrijheid, vriendschap en verrassingen. Wat betekent dit voor jou?

Maandhoroscoop februari 2024: Leeuw

Voor jou zet Uranus zijn gevoelige antenne neer in de zone van de reputatie en carrière. Reken maar dat je dan enorme kriebels voelt om van baan te veranderen, voor jezelf te beginnen of voor de vrijheid te kiezen met een sabbatical bijvoorbeeld. Ook zou je kunnen merken dat je werk op dit moment weinig stabiliteit in je leven brengt. Het bedrijf kondigt een reorganisatie aan of collega’s komen en gaan. Kortom: veel onrust en jij moet je daarmee zien te verhouden. Go with the flow is het beste wat je kunt doen. Boos worden helpt niet als het weer eens anders loopt dan je had gedacht. Jezelf emotioneel goed voorbereiden op veranderingen is het beste wat je kunt doen. De bereidheid voelen om je plannen bij te stellen, andere taken te vervullen, nieuwe collega’s te verwelkomen. Maar het interessantst wordt het als jij zelf het heft in handen neemt en je voor jezelf begint. Uranus zorgt niet alleen voor de onrust waardoor je voelt dat je dit moet doen, hij helpt je ook om een vliegende start te maken, om te netwerken of om producten te bedenken die goed in de markt liggen. Kortom, als dit het moment niet is… Wanneer dan wel?

Meer horoscopen lezen?

Mis nooit meer een horoscoop

Over auteur
Johanna Blok is, naast haar werk als schrijver en journalist, astroloog. Johanna deelt de wijsheid en troost die ze zelf heeft ervaren binnen astrologie graag met anderen.
Volgend artikel
Waterman-seizoen: dit betekent het voor jou
Waterman-seizoen: dit betekent het voor jou