Maagd, dit is je maandhoroscoop voor februari 2024

Maagd, dit is je maandhoroscoop voor februari 2024 Maagd, dit is je maandhoroscoop voor februari 2024 Maagd, dit is je maandhoroscoop voor februari 2024

In de maand van het teken Waterman kijken we naar diens planeet Uranus. Hij bevindt zich momenteel in het standvastige teken Stier, terwijl Uranus houdt van de drie V’s: vrijheid, vriendschap en verrassingen. Wat betekent dit voor jou?

Maandhoroscoop februari 2024: Maagd

Jij mag kiezen wat Uranus voor jou doet: vrijheid, vriendschap of verrassingen. Misschien krijg je wel alle drie als je jouw onrust kanaliseert door opnieuw te gaan… studeren. Uranus prikkelt jou om je horizon te verbreden, een nieuw terrein te betreden, een reis te maken door de wereld of door de geest. En dat moet dan op een onorthodoxe en originele manier. Dat wil zeggen: een manier waarbij jij onafhankelijk kunt blijven denken, want dat is heel belangrijk voor je. Dus niet in het kielzog van een ideologie of stroming, maar door zelf te ontdekken wat jij belangrijk vindt. Het mag ook best iets te maken hebben met computers of techniek. Jouw interesse voor de digitale wereld kan bovendien enorm toenemen als je ontdekt hoeveel ruimte daar is om virtueel op reis te gaan, hoeveel vrijheid je daar kunt ervaren en hoeveel vrienden je kunt ontmoeten. Misschien was je tot nu toe nog wat terughoudend, maar in februari open je ineens echt de doos van Pandora. Natuurlijk betekent dit ook dat je de negatieve kanten van social media of andere digitale ‘monsters’ ervaart. Dat hoort erbij. Het belangrijkste is dat jij een reis maakt die jou brengt bij de waarheid.

Meer horoscopen lezen?

Mis nooit meer een horoscoop

Over auteur
Johanna Blok is, naast haar werk als schrijver en journalist, astroloog. Johanna deelt de wijsheid en troost die ze zelf heeft ervaren binnen astrologie graag met anderen.
Volgend artikel
Waterman-seizoen: dit betekent het voor jou
Waterman-seizoen: dit betekent het voor jou