Ram, dit is je maandhoroscoop voor februari 2024

Ram, dit is je maandhoroscoop voor februari 2024 Ram, dit is je maandhoroscoop voor februari 2024 Ram, dit is je maandhoroscoop voor februari 2024

In de maand van het teken Waterman kijken we naar diens planeet Uranus. Hij bevindt zich momenteel in het standvastige teken Stier, terwijl Uranus houdt van de drie V’s: vrijheid, vriendschap en verrassingen. Wat betekent dit voor jou?

Maandhoroscoop februari 2024: Ram

Jij krijgt te maken met de verrassende kant van Uranus op het vlak van financiële zekerheid. Dat kan met Uranus alle kanten op, positief en negatief. Het belangrijkste is dat je voorbereid bent op die verrassingen. Dat doe je door voorzichtig met je geld om te gaan. Houd iets achter de hand, ga geen leningen aan. Als je verrassingen kunt opvangen, bezorgen ze je veel minder stress. Maar in deze zone gaat het niet alleen over materie: het gaat ook over je symbolische schatkist waarin eigenwaarde en talenten verstopt zitten. Uranus kan die voor het voetlicht brengen. Vooral je talent om een positieve rol te spelen in ‘de groep’ kan zich duidelijk manifesteren. Dat kan gaan over werk, maar het kan ook op een andere manier, bijvoorbeeld binnen je vriendenkring. En dan is er nog de mogelijkheid dat je door een enorm toeval stuit op een gave of talent van jezelf. Daarmee zou je zelfs ‘publiek’ kunnen trekken, want ook populariteit is iets dat bij Uranus hoort (en bij Jupiter, maar die doet toevallig ook mee). Hoe leuk is dit?

Meer horoscopen lezen?

Mis nooit meer een horoscoop

Over auteur
Johanna Blok is, naast haar werk als schrijver en journalist, astroloog. Johanna deelt de wijsheid en troost die ze zelf heeft ervaren binnen astrologie graag met anderen.
Volgend artikel
Waterman-seizoen: dit betekent het voor jou
Waterman-seizoen: dit betekent het voor jou