Schorpioen, dit is je maandhoroscoop voor februari 2024

Schorpioen, dit is je maandhoroscoop voor februari 2024 Schorpioen, dit is je maandhoroscoop voor februari 2024 Schorpioen, dit is je maandhoroscoop voor februari 2024

In de maand van het teken Waterman kijken we naar diens planeet Uranus. Hij bevindt zich momenteel in het standvastige teken Stier, terwijl Uranus houdt van de drie V’s: vrijheid, vriendschap en verrassingen. Wat betekent dit voor jou?

Maandhoroscoop februari 2024: Schorpioen

Voor jou brengt Uranus in februari het thema vrijheid weer eens extra onder de aandacht. En dan met name binnen je relatie. Opnieuw (of nog steeds) merk je hoe groot de behoefte is aan ruimte in het contact met de ander. Dat speelt bij je partner, maar ook bij jou. Zolang het lukt om de relatie in een bohémien-vorm te gieten door samen te zwerven of te latten kan dat heel fijn zijn. Friends with benefits is misschien ook zo’n etiket dat goed past. Maar zodra je probeert een vaste vorm te vinden, waar je als Schorpioen stiekem toch naar verlangt, kan de spanning oplopen. Dan kan een van beiden de relatie verbreken, waarna een soort knipperlichten kan ontstaan. Het is belangrijk je partner de vrijheid te gunnen en die ook voor jezelf te ‘nemen’. Vriendschappelijke gevoelens zijn het belangrijkste bindmiddel, die zijn belangrijker dan intimiteit. Als dit niet voldoende voor je is: er komt een tijd dat de vorm van je relatie weer verandert, of dat er iemand komt die dezelfde wensen heeft als jij. Maar voorlopig is het beter om niets te forceren. Probeer te genieten van wat er wél is, en van de persoonlijke vrijheid die je nu ervaart.

Meer horoscopen lezen?

Mis nooit meer een horoscoop

Over auteur
Johanna Blok is, naast haar werk als schrijver en journalist, astroloog. Johanna deelt de wijsheid en troost die ze zelf heeft ervaren binnen astrologie graag met anderen.
Volgend artikel
Waterman-seizoen: dit betekent het voor jou
Waterman-seizoen: dit betekent het voor jou