Steenbok, dit is je maandhoroscoop voor februari 2024

Steenbok, dit is je maandhoroscoop voor februari 2024 Steenbok, dit is je maandhoroscoop voor februari 2024 Steenbok, dit is je maandhoroscoop voor februari 2024

In de maand van het teken Waterman kijken we naar diens planeet Uranus. Hij bevindt zich momenteel in het standvastige teken Stier, terwijl Uranus houdt van de drie V’s: vrijheid, vriendschap en verrassingen. Wat betekent dit voor jou?

Maandhoroscoop februari 2024: Steenbok

Je kunt je sterk aangetrokken voelen tot kunstenaars en creatieve types, mensen die uitdrukking geven aan hun innerlijke beleving op een originele manier. Je zou nieuwe vrienden uit die wereld kunnen ontmoeten, wat waarschijnlijk diep raakt aan je eigen verlangen om iets te scheppen en om origineel te zijn. Zij kunnen je helpen om je onzekerheid en bescheidenheid te overwinnen. Om niet langer je creaties te verstoppen, maar ze aan de wereld te laten zien zonder angst voor het oordeel van anderen. Steenbok durft eigenlijk pas naar buiten te treden als zij zeker weet dat ze ‘het kan’. Pas als ze ergens ‘goed’ in is, mogen anderen het zien. Dit zou voor jou dus een zeer gewaagde stap zijn, een flink eind uit je comfort zone. Maar wat is het fijn om deze angst te overwinnen en jezelf goed genoeg te vinden…

Uranus kan ook tot expressie komen in het contact met jongeren, met name pubers. Je zou kunnen merken dat het contact met hen erg gelijkwaardig is, omdat je ze beter kunt begrijpen dan normaal. Vooral als je een kind in de puberteit hebt, is dat fijn. Je kunt er voor hem of haar zijn, als vriend én vertrouweling.

Meer horoscopen lezen?

Mis nooit meer een horoscoop

Over auteur
Johanna Blok is, naast haar werk als schrijver en journalist, astroloog. Johanna deelt de wijsheid en troost die ze zelf heeft ervaren binnen astrologie graag met anderen.
Volgend artikel
Waterman-seizoen: dit betekent het voor jou
Waterman-seizoen: dit betekent het voor jou