Stier, dit is je maandhoroscoop voor februari 2024

Stier, dit is je maandhoroscoop voor februari 2024 Stier, dit is je maandhoroscoop voor februari 2024 Stier, dit is je maandhoroscoop voor februari 2024

In de maand van het teken Waterman kijken we naar diens planeet Uranus. Hij bevindt zich momenteel in het standvastige teken Stier, terwijl Uranus houdt van de drie V’s: vrijheid, vriendschap en verrassingen. Wat betekent dit voor jou?

Maandhoroscoop februari 2024: Stier

Als Stier kun je al tijden de invloed van Uranus merken. In februari heeft hij het voorzien op je gezondheid. Niet op een vervelende manier, het is eerder stimulerend. Wat je vooral kunt merken, is dat je baat hebt bij een nogal onorthodoxe aanpak. IJsbaden nemen, elektro-acupunctuur en sowieso de traditionele Chinese geneeskunst, die met energiebanen werkt. Ook kan er iets gebeuren wat als een donderslag bij heldere hemel jouw ideeën omtrent gezondheid omvergooit. Een soort openbaring. Dan stap je van een vegan dieet opeens over op paleo. Als het maar drastisch is, en er moet een gedachte achter zitten waarin jij je kunt vinden. Let wel op dat je niet te dogmatisch wordt. Ook al heb jij nu een nieuwe ontdekking gedaan, laat anderen in hun waarde. Als het de bedoeling is dat ze ‘jouw’ aanpak volgen, zullen ze dat beslist doen. Maar wel op het moment dat zij eraan toe zijn. Probeer anderen niet te bekeren, maar concentreer je op jezelf. Daar zit voor jou de winst. Wat vrijheid betreft, valt er nog een en ander te winnen. Je kunt nog te veel vastzitten in oude relatiepatronen. Het is tijd om te praten en aan te geven wat je wilt. 

Meer horoscopen lezen?

Mis nooit meer een horoscoop

Over auteur
Johanna Blok is, naast haar werk als schrijver en journalist, astroloog. Johanna deelt de wijsheid en troost die ze zelf heeft ervaren binnen astrologie graag met anderen.
Volgend artikel
Waterman-seizoen: dit betekent het voor jou
Waterman-seizoen: dit betekent het voor jou