Tweelingen, dit is je maandhoroscoop voor februari 2024

Tweelingen, dit is je maandhoroscoop voor februari 2024 Tweelingen, dit is je maandhoroscoop voor februari 2024 Tweelingen, dit is je maandhoroscoop voor februari 2024

In de maand van het teken Waterman kijken we naar diens planeet Uranus. Hij bevindt zich momenteel in het standvastige teken Stier, terwijl Uranus houdt van de drie V’s: vrijheid, vriendschap en verrassingen. Wat betekent dit voor jou?

Maandhoroscoop februari 2024: Tweelingen

Voor jou draait februari vooral om de V van vriendschap. Niet zomaar vriendschap, maar vriendschappen die jou inspireren om jezelf spiritueel te verheffen. Met mensen waarmee je een verwantschap voelt die veel verder gaat dan het hier en nu. Die veel dieper gaat dan leuk samen kunnen kletsen. Misschien is het één vriendin bij wie je dit duidelijk voelt, misschien is het een vriendengroep. Wat belangrijk is, is dat je daardoor het gevoel hebt dat je er niet alleen voor staat. Ook als deze vrienden niet bij je zijn, voel je dat ze er altijd voor je zijn. Je wordt als het ware vastgehouden door vriendschap. Misschien stamt de connectie die je voelt wel uit een vorig leven, misschien vormden jullie daarin samen ook al een bondgenootschap. Dit fijne gevoel kan je confronteren met de eeuwige behoefte om eigenwijs alles beter te weten en om alles rationeel te benaderen. Hoort dat thuis in vriendschap? Of ontdek je dat het eigenlijk veel fijner is als je je gevoel laat spreken en de harmonie en de liefde zoekt? Het is misschien even wennen, maar er is nog veel ruimte voor verbetering. Als bonus krijg je veel meer zin in het leven.

Meer horoscopen lezen?

Mis nooit meer een horoscoop

Over auteur
Johanna Blok is, naast haar werk als schrijver en journalist, astroloog. Johanna deelt de wijsheid en troost die ze zelf heeft ervaren binnen astrologie graag met anderen.
Volgend artikel
Waterman-seizoen: dit betekent het voor jou
Waterman-seizoen: dit betekent het voor jou