Vissen, dit is je maandhoroscoop voor februari 2024

Vissen, dit is je maandhoroscoop voor februari 2024 Vissen, dit is je maandhoroscoop voor februari 2024 Vissen, dit is je maandhoroscoop voor februari 2024

In de maand van het teken Waterman kijken we naar diens planeet Uranus. Hij bevindt zich momenteel in het standvastige teken Stier, terwijl Uranus houdt van de drie V’s: vrijheid, vriendschap en verrassingen. Wat betekent dit voor jou?

Maandhoroscoop februari 2024: Vissen

Je hebt in februari de behoefte om anders te denken dan anderen. Dat komt deels voort uit een rebels gevoel, maar ook deels omdat je originele invalshoeken bedenkt. Uranus bemoeit zich namelijk met je brein, de gedachtes die je vormt, de woorden die je kiest. Je kunt originele oplossingen bedenken voor problemen en je zou zelfs een soort uitvinding kunnen doen. Je kunt anderen verrassen met een opmerkelijk gevoel voor humor en je laat je geen regels opleggen. Je ontpopt je als een vrije geest. Niet iedereen in je omgeving vindt dat makkelijk. De leukste vriendinnen kunnen het misschien waarderen, maar binnen de familie kunnen je onorthodoxe uitspraken wat gevoeliger liggen of niet begrepen worden. Humor is een sleutelwoord. Daarmee kun je tegenstellingen overbruggen en meningsverschillen verzachten. En ook humor hoort bij Uranus. Gebruik die kwaliteit zo veel mogelijk, dan zou je in plaats van voor onrust juist voor vrede kunnen zorgen.

Verder zou de band met een broer of zus zich kunnen verdiepen. Je komt dichter bij elkaar, wat er eerder ook gespeeld heeft. Er is meer oog voor de overeenkomsten dan voor de verschillen en misschien maken jullie zelfs een plan voor een gezamenlijk project.

Meer horoscopen lezen?

Mis nooit meer een horoscoop

Over auteur
Johanna Blok is, naast haar werk als schrijver en journalist, astroloog. Johanna deelt de wijsheid en troost die ze zelf heeft ervaren binnen astrologie graag met anderen.
Volgend artikel
Waterman-seizoen: dit betekent het voor jou
Waterman-seizoen: dit betekent het voor jou