Waterman, dit is je maandhoroscoop voor februari 2024

Waterman, dit is je maandhoroscoop voor februari 2024 Waterman, dit is je maandhoroscoop voor februari 2024 Waterman, dit is je maandhoroscoop voor februari 2024

In de maand van het teken Waterman kijken we naar diens planeet Uranus. Hij bevindt zich momenteel in het standvastige teken Stier, terwijl Uranus houdt van de drie V’s: vrijheid, vriendschap en verrassingen. Wat betekent dit voor jou?

Maandhoroscoop februari 2024: Waterman

Bij jou komt Uranus achter de voordeur kijken. Niet letterlijk natuurlijk, maar figuurlijk. Denk aan de woorden ‘vriendschap’ en ‘verrassingen’. Met de energie van februari kan het lastig zijn om thuis te werken of te doen wat je van plan was. Net als je achter je bureau zit, gaat de bel en daar staat een vriendin met een dringend verzoek, een bos bloemen of een andere leuke verrassing. Nooit een saai moment, maar het kan lastig zijn om je privéruimte af te schermen, je te concentreren en gedaan te krijgen wat nodig is.

Natuurlijk, als echte Waterman, kan niemand zo goed met Uranus’ energie overweg als jij. En toch kan al die gezelligheid zorgen voor een gejaagd gevoel. Al die afleiding die vrienden je komen brengen kan echt te veel van het goede zijn. Daarom is het goed om zo af en toe de gordijnen dicht te trekken, de deur gesloten te houden en de telefoon niet op te nemen. Doe maar net alsof je er niet bent, dat mag best. Je hebt tijd en ruimte nodig voor de verwerking van emoties, om jouw gevoel van vrijheid te behouden en om samen te zijn met je gezin.

Meer horoscopen lezen?

Mis nooit meer een horoscoop

Over auteur
Johanna Blok is, naast haar werk als schrijver en journalist, astroloog. Johanna deelt de wijsheid en troost die ze zelf heeft ervaren binnen astrologie graag met anderen.
Volgend artikel
Waterman-seizoen: dit betekent het voor jou
Waterman-seizoen: dit betekent het voor jou