Weegschaal, dit is je maandhoroscoop voor februari 2024

Weegschaal, dit is je maandhoroscoop voor februari 2024 Weegschaal, dit is je maandhoroscoop voor februari 2024 Weegschaal, dit is je maandhoroscoop voor februari 2024

In de maand van het teken Waterman kijken we naar diens planeet Uranus. Hij bevindt zich momenteel in het standvastige teken Stier, terwijl Uranus houdt van de drie V’s: vrijheid, vriendschap en verrassingen. Wat betekent dit voor jou?

Maandhoroscoop februari 2024: Weegschaal

Uranus zou je kunnen laten kennismaken met de meest verrassende kanten van… jezelf! In de astrologische zone van trauma’s en geheimen kan hij iets tevoorschijn toveren uit je verleden of uit het verborgene wat je tot een glashelder en onverwacht inzicht leidt. Dit kan jouw idee van wie jij bent en waar je vandaan komt veranderen. Daarnaast zou je het verlangen kunnen voelen om deze ervaring te delen, maar je hebt niet het gevoel dat je dit bij je huidige vrienden kwijt kunt. Je zou een nieuwe sociale cirkel kunnen aanboren, wat veel voldoening geeft omdat je elkaar herkent en erkent op een diep niveau. Het kan ook gaan over een groep mensen met wie je diep zeer zou kunnen verwerken, denk bijvoorbeeld aan familieopstellingen.

Tot slot is er de mogelijkheid dat je verrast wordt met een erfenis. Dat hoeft helemaal niet het gevolg te zijn van een overlijden. Misschien is er iemand die een waardevol erfstuk aan jou wil overdragen, omdat diegene denkt dat jij de verantwoordelijkheid ervoor op je kunt nemen.

Meer horoscopen lezen?

Mis nooit meer een horoscoop

Over auteur
Johanna Blok is, naast haar werk als schrijver en journalist, astroloog. Johanna deelt de wijsheid en troost die ze zelf heeft ervaren binnen astrologie graag met anderen.
Volgend artikel
Waterman-seizoen: dit betekent het voor jou
Waterman-seizoen: dit betekent het voor jou