Boogschutter, dit is je maandhoroscoop voor januari 2024

Boogschutter, dit is je maandhoroscoop voor januari 2024 Boogschutter, dit is je maandhoroscoop voor januari 2024 Boogschutter, dit is je maandhoroscoop voor januari 2024

Januari is de maand van goede voornemens, een nieuw begin. Dat wordt dit jaar aangemoedigd omdat Mars – de planeet van actie en initiatief – in doorzetter Steenbok staat. Steenbok is tevens het teken van januari. Wat heb je nog meer nodig om een goede gewoonte tot een vast onderdeel van je leven te maken? Deze maandhoroscoop geeft inzicht.

Maandhoroscoop januari 2024: Boogschutter

De kans is groot dat jij de energie van Mars richt op je financiële situatie. Een kleine reorganisatie van de huishoudportemonnee kan beslist geen kwaad. Weg met die koopverslaving, weg met dat gat in je hand, dankzij de kracht van Steenbok kun je enorm bezuinigen en daar ook nog eens veel bevrediging uithalen. Zie het maar als gewoon een beetje ‘vrekkig doen’ voor de lol. En dan kun je ontdekken dat door minder uit te geven, een droom dichterbij komt. Omdat je geld overhoudt voor een cursus die je graag zou doen, voor een bijzondere retraite of die verhuizing waar je naar verlangt. Steenbok leert ons altijd dat grote doelen dichterbij komen als het ons lukt om af te zien van instant bevrediging van behoeftes. Dat geldt dus voor jou wat geld betreft. Maar er is nog een terrein waar deze invloed kan gelden: je gevoel van eigenwaarde. Als je de neiging hebt om continu te twijfelen aan je talenten, je eigen kunnen, dan zou ‘jezelf meer waarderen’ een goed voornemen kunnen zijn. Bedenk eens hoe je dat vorm zou kunnen geven. Bijvoorbeeld door jezelf dagelijks een compliment te geven voor de grote en kleine successen die je boekt.

Meer horoscopen lezen?

Mis nooit meer een horoscoop

Over auteur
Johanna Blok is, naast haar werk als schrijver en journalist, astroloog. Johanna deelt de wijsheid en troost die ze zelf heeft ervaren binnen astrologie graag met anderen.
Volgend artikel
Steenbok-seizoen: dit betekent het voor jou
Steenbok-seizoen: dit betekent het voor jou