Maagd, dit is je maandhoroscoop voor januari 2024

Maagd, dit is je maandhoroscoop voor januari 2024 Maagd, dit is je maandhoroscoop voor januari 2024 Maagd, dit is je maandhoroscoop voor januari 2024

Januari is de maand van goede voornemens, een nieuw begin. Dat wordt dit jaar aangemoedigd omdat Mars – de planeet van actie en initiatief – in doorzetter Steenbok staat. Steenbok is tevens het teken van januari. Wat heb je nog meer nodig om een goede gewoonte tot een vast onderdeel van je leven te maken? Deze maandhoroscoop geeft inzicht.

Maandhoroscoop januari 2024: Maagd

Als Maagd ben je van nature gericht op werk. Om het anderen naar de zin te maken, om te laten zien dat je ertoe doet. Mars in Steenbok daagt jou in januari juist uit om niet te werken, maar om kampioen plezier maken te worden. En dan liefst op het fysieke vlak, door te dansen of een andere vorm van beweging waar je van kunt genieten. Zumba, yoga, wandelen, fietsen, het maakt niet uit. Als je maar van de bank afkomt. Of van je kantoorstoel. Dat kan voelen als een sterke innerlijke drang, want Mars laat je voelen dat je lichaam er behoefte aan heeft.

Zorg dat het niet bij een eenmalige actie blijft, maar zoek een manier waarop beweging een structureel onderdeel van je leven kan worden. Dat lukt veel beter als jij het samen met anderen doet: door je aan te sluiten bij een wandelclub of een sportschool waar lessen worden gegeven. Je zult zien dat je er veel energie voor terugkrijgt, waardoor die sombere winterstemming snel verdwijnt. En nieuwe vrienden natuurlijk. Dat is geen overbodige luxe: omdat je zo sterk op je plichten gericht bent, schiet gezelligheid met vrienden er weleens bij in.

Meer horoscopen lezen?

Mis nooit meer een horoscoop

Over auteur
Johanna Blok is, naast haar werk als schrijver en journalist, astroloog. Johanna deelt de wijsheid en troost die ze zelf heeft ervaren binnen astrologie graag met anderen.
Volgend artikel
Steenbok-seizoen: dit betekent het voor jou
Steenbok-seizoen: dit betekent het voor jou