Ram, dit is je maandhoroscoop voor januari 2024

Ram, dit is je maandhoroscoop voor januari 2024 Ram, dit is je maandhoroscoop voor januari 2024 Ram, dit is je maandhoroscoop voor januari 2024

Januari is de maand van goede voornemens, een nieuw begin. Dat wordt dit jaar aangemoedigd omdat Mars – de planeet van actie en initiatief – in doorzetter Steenbok staat. Steenbok is tevens het teken van januari. Wat heb je nog meer nodig om een goede gewoonte tot een vast onderdeel van je leven te maken? Deze maandhoroscoop geeft inzicht.

Maandhoroscoop januari 2024: Ram

Mars in Steenbok helpt jou om de verwachtingen en ambities die je hebt op het gebied van je werk beter vorm te geven. Natuurlijk is er geduld en toewijding nodig, maar anders dan anders ben je niet de speelbal van het toeval of van de mening van collega’s. Je inzet werpt – voor sommige Rammen ‘eindelijk’ – vruchten af. Mocht je goede voornemens willen maken, denk dan aan een onderwerp als ‘leren nee zeggen’ of ‘je grenzen bewaken’. Hoewel je energie bijna onuitputtelijk kan lijken, is het toch belangrijk om rust te nemen en het werk zo af en toe te laten voor wat het is. Juist die pauzes zijn extreem belangrijk om jezelf op te laden en er weer vol tegenaan te kunnen gaan.

Een ander punt van aandacht is waarschijnlijk je huis, thuis, gezin. Het kan zijn dat je dat hoekje van je leven een beetje verwaarloost. Dan kom je moe thuis en dan klaagt je partner over gebrek aan aandacht. Of het is een ontzettende rommel. Misschien kun je nu samen alvast wat quality time inplannen (nog een tip voor een goed voornemen!) of bedenken of je hulp kunt organiseren bij je dagelijkse taken thuis zoals opruimen en koken.

Meer horoscopen lezen?

Mis nooit meer een horoscoop

Over auteur
Johanna Blok is, naast haar werk als schrijver en journalist, astroloog. Johanna deelt de wijsheid en troost die ze zelf heeft ervaren binnen astrologie graag met anderen.
Volgend artikel
Steenbok-seizoen: dit betekent het voor jou
Steenbok-seizoen: dit betekent het voor jou