Schorpioen, dit is je maandhoroscoop voor januari 2024

Schorpioen, dit is je maandhoroscoop voor januari 2024 Schorpioen, dit is je maandhoroscoop voor januari 2024 Schorpioen, dit is je maandhoroscoop voor januari 2024

Januari is de maand van goede voornemens, een nieuw begin. Dat wordt dit jaar aangemoedigd omdat Mars – de planeet van actie en initiatief – in doorzetter Steenbok staat. Steenbok is tevens het teken van januari. Wat heb je nog meer nodig om een goede gewoonte tot een vast onderdeel van je leven te maken? Deze maandhoroscoop geeft inzicht.

Maandhoroscoop januari 2024: Schorpioen

Mars in Steenbok geeft jou in januari meer energie om contact te maken met je directe omgeving. Denk aan buren, maar ook broers en zussen. Sowieso kun je merken dat je meer dan anders zin hebt in een praatje, meer openstaat voor oppervlakkige contacten. Ook als er iets geschreven moet worden, gaat dat vlotter dan normaal. Terwijl je dit leest, ontstaat er misschien meteen al een goed voornemen. Misschien wil je actiever worden in de buurt waar je woont, als vrijwilliger in het buurthuis bijvoorbeeld. Of je gaat eindelijk beginnen aan dat boek dat je al jaren wilde schrijven. Dankzij de steun van het teken Steenbok zet je niet alleen de eerste woorden op papier, maar is de kans groter dat je ook echt doorgaat tot de laatste pagina. Dus sluimert er een roman of ander boek in jou.. begin dan in januari.

Misschien ben je momenteel wat minder geïnteresseerd in de grote wereld om je heen. Je houdt het liever klein en dichtbij. Daar is helemaal niets mis mee. Door de focus dichtbij jezelf te houden, kun je ontdekken dat dit het gevoel van grip en controle versterkt. Dat helpt om je veiliger te voelen. En dat is voor de kwetsbare Schorpioen geen overbodige luxe.

Meer horoscopen lezen?

Mis nooit meer een horoscoop

Over auteur
Johanna Blok is, naast haar werk als schrijver en journalist, astroloog. Johanna deelt de wijsheid en troost die ze zelf heeft ervaren binnen astrologie graag met anderen.
Volgend artikel
Steenbok-seizoen: dit betekent het voor jou
Steenbok-seizoen: dit betekent het voor jou