Stier, dit is je maandhoroscoop voor januari 2024

Stier, dit is je maandhoroscoop voor januari 2024 Stier, dit is je maandhoroscoop voor januari 2024 Stier, dit is je maandhoroscoop voor januari 2024

Januari is de maand van goede voornemens, een nieuw begin. Dat wordt dit jaar aangemoedigd omdat Mars – de planeet van actie en initiatief – in doorzetter Steenbok staat. Steenbok is tevens het teken van januari. Wat heb je nog meer nodig om een goede gewoonte tot een vast onderdeel van je leven te maken? Deze maandhoroscoop geeft inzicht.

Maandhoroscoop januari 2024: Stier

Als je al een tijd rondloopt met het plan te gaan studeren of iets te leren wat echt je hart heeft, dan geeft Mars deze maand dat duwtje in de rug wat je nodig hebt om eraan te beginnen. En dankzij de input van het teken Steenbok blijft het niet alleen bij het inschrijfformulier, maar kun je ook echt diep in de boeken duiken. Eigenlijk kun je alles wat je deze maand begint tot een goed einde brengen. Ook als de stof op sommige momenten wat saai is, besef je: het is voor een goede zaak. Daarom kun je het opbrengen om door te gaan. Waarschijnlijk betekent het studeren nu dat je ook wat moet opofferen aan gezelligheid en je sociale leven, maar je zult zien dat deze offers zich in de toekomst terugbetalen. Wat je de komende periode leert, kan namelijk bijdragen aan je carrière of loopbaan. Je zou bijvoorbeeld een switch kunnen maken naar werk dat je én leuker vindt en wat beter betaalt. Of je wordt dankzij extra kennis beter in je werk, wat wordt opgemerkt door een leidinggevende, waardoor je meer verantwoordelijkheid krijgt et cetera. Mocht je wel iets van studie overwegen, maar nog niet weten wat, probeer dan in januari in elk geval een eerste stap te zetten om daarachter te komen.

Meer horoscopen lezen?

Mis nooit meer een horoscoop

Over auteur
Johanna Blok is, naast haar werk als schrijver en journalist, astroloog. Johanna deelt de wijsheid en troost die ze zelf heeft ervaren binnen astrologie graag met anderen.
Volgend artikel
Steenbok-seizoen: dit betekent het voor jou
Steenbok-seizoen: dit betekent het voor jou