Tweelingen, dit is je maandhoroscoop voor januari 2024

Tweelingen, dit is je maandhoroscoop voor januari 2024 Tweelingen, dit is je maandhoroscoop voor januari 2024 Tweelingen, dit is je maandhoroscoop voor januari 2024

Januari is de maand van goede voornemens, een nieuw begin. Dat wordt dit jaar aangemoedigd omdat Mars – de planeet van actie en initiatief – in doorzetter Steenbok staat. Steenbok is tevens het teken van januari. Wat heb je nog meer nodig om een goede gewoonte tot een vast onderdeel van je leven te maken? Deze maandhoroscoop geeft inzicht.

Maandhoroscoop januari 2024: Tweelingen

Als je in januari iets goeds voor jezelf wilt doen, zou het heel goed kunnen zijn om werk te maken van een oude angst of pijn. Mars in Steenbok activeert de zone waarin jouw trauma’s verstopt zitten. Dan zit daar de opdracht en de mogelijkheid om je leven te beteren. Misschien dat je de neiging hebt om te kiezen voor zelfhulp. Dat is Mars die je influistert: ‘ik kan het zelf alleen wel af’. Maar aarzel niet om hulp in te roepen van een therapeut. Het teken Steenbok wil graag dat je dingen serieus neemt, ze professioneel aanpakt en het is maar de vraag of dat lukt met zelfhulp. Verder zou het weleens goed kunnen werken als de therapie die je kiest zich richt op de lichamelijke aspecten van je trauma. Alles wat we meemaken, verankert zich op fysiek niveau en kan ook daar geheeld worden. Misschien vind je het lastig om geld uit te geven aan jezelf en je eigen geluk. Als die overweging in de weg zit, probeer het dan te zien als een investering in jezelf: als jij gelukkiger bent en je pijn opruimt, ga je beter functioneren. Dat zorgt er in de toekomst voor dat het geld juist makkelijker naar je toestroomt.

Meer horoscopen lezen?

Mis nooit meer een horoscoop

Over auteur
Johanna Blok is, naast haar werk als schrijver en journalist, astroloog. Johanna deelt de wijsheid en troost die ze zelf heeft ervaren binnen astrologie graag met anderen.
Volgend artikel
Steenbok-seizoen: dit betekent het voor jou
Steenbok-seizoen: dit betekent het voor jou