Vissen, dit is je maandhoroscoop voor januari 2024

Vissen, dit is je maandhoroscoop voor januari 2024 Vissen, dit is je maandhoroscoop voor januari 2024 Vissen, dit is je maandhoroscoop voor januari 2024

Januari is de maand van goede voornemens, een nieuw begin. Dat wordt dit jaar aangemoedigd omdat Mars – de planeet van actie en initiatief – in doorzetter Steenbok staat. Steenbok is tevens het teken van januari. Wat heb je nog meer nodig om een goede gewoonte tot een vast onderdeel van je leven te maken? Deze maandhoroscoop geeft inzicht.

Maandhoroscoop januari 2024: Vissen

Vissen heeft veel baat bij de energie van Steenbok. Die geeft je houvast, veiligheid en structuur, waardoor je tot concrete resultaten komt. Je begrijpt dus dat Mars in Steenbok een fantastische basis is om je goede voornemens voor 2024 vorm te geven. Een soort kickstart voor jouw gevoelige ziel. Mocht je nog geen idee hebben wat jij zou kunnen doen: jouw goede voornemens komen het beste tot hun recht als ze iets te maken hebben met vriendschap en maatschappelijke idealen. Denk aan een benefiet die je met vrienden zou kunnen organiseren voor kinderen in oorlogsgebieden.

Of aan een ‘maand zonder plastic’ als opwarmer voor een leven met veel minder kunststof. Zo zijn er talloze goede voornemens te bedenken waar niet alleen jij blij van wordt, maar waarmee je ook bijdraagt aan een groter ideaal. Het leuke is dat zo’n manier van leven een enorme creativiteit bij jou kan losmaken. Je besluit bijvoorbeeld een jaar lang geen nieuwe kleren te kopen, maar je ontdekt dat je van oude kleren allerlei mooie nieuwe creaties kunt maken. Of je wilt minder vliegkilometers maken en je merkt dat dit jou op verrassende vakantie-ideeën brengt. Een soort reis die je anders niet snel zou hebben gemaakt.

Meer horoscopen lezen?

Mis nooit meer een horoscoop

Over auteur
Johanna Blok is, naast haar werk als schrijver en journalist, astroloog. Johanna deelt de wijsheid en troost die ze zelf heeft ervaren binnen astrologie graag met anderen.
Volgend artikel
Steenbok-seizoen: dit betekent het voor jou
Steenbok-seizoen: dit betekent het voor jou