Weegschaal, dit is je maandhoroscoop voor januari 2024

Weegschaal, dit is je maandhoroscoop voor januari 2024 Weegschaal, dit is je maandhoroscoop voor januari 2024 Weegschaal, dit is je maandhoroscoop voor januari 2024

Januari is de maand van goede voornemens, een nieuw begin. Dat wordt dit jaar aangemoedigd omdat Mars – de planeet van actie en initiatief – in doorzetter Steenbok staat. Steenbok is tevens het teken van januari. Wat heb je nog meer nodig om een goede gewoonte tot een vast onderdeel van je leven te maken? Deze maandhoroscoop geeft inzicht.

Maandhoroscoop januari 2024: Weegschaal

Pak de boor en de schroevendraaier of de naaimachine maar uit de kast: Mars in Steenbok zet jou in januari graag aan het klussen. Er is van alles in de huiselijke omgeving dat je aandacht vraagt. Misschien is de bekleding van de bank aan vervanging toe, misschien moeten die plankjes voor de boeken nodig opgehangen worden. Of het huis heeft een grondige schoonmaakbeurt nodig.

Maak daar je goede voornemen van, zodat de lijst met klussen aan het eind van de maand afgerond is en thuis alles op orde is. Misschien kun je daarnaast iets ondernemen met familie en/of je gezin. Een project dat je met zijn allen uitvoert. Ook dat past bij de energie van Mars in Steenbok.

Het kan zijn dat er zoveel tijd en energie in huis en haard gaat zitten, dat je je hoofd minder goed bij je werk kunt houden. Voel je daar niet schuldig over. Je kunt niet altijd 100 procent van de tijd ‘aan’ staan. Juist als thuis straks alles perfect op orde is, lukt concentreren op je dagelijkse werkzaamheden weer veel beter. Dat gaat overigens niet alleen op als je thuiswerkt. Je huis staat symbool voor je emotionele fundament. Als dat op orde is, gaat alles in je leven beter.

Meer horoscopen lezen?

Mis nooit meer een horoscoop

Over auteur
Johanna Blok is, naast haar werk als schrijver en journalist, astroloog. Johanna deelt de wijsheid en troost die ze zelf heeft ervaren binnen astrologie graag met anderen.
Volgend artikel
Steenbok-seizoen: dit betekent het voor jou
Steenbok-seizoen: dit betekent het voor jou