Boogschutter, dit is je maandhoroscoop voor juli 2022

Boogschutter, dit is je maandhoroscoop voor juli 2022 Boogschutter, dit is je maandhoroscoop voor juli 2022 Boogschutter, dit is je maandhoroscoop voor juli 2022

In juli staat Lilith in Kreeft, net als de zon. Dat belooft emotioneel thuiskomen en sterke intuïtieve ingevingen waar we niet omheen kunnen. 

Maandhoroscoop juli 2022: Boogschutter

Lilith in Kreeft vraagt jou om heel diep bij jezelf naar binnen te kijken. Kijk naar waarheden over jezelf en je eigen leven, alles wat je liever niet wilt erkennen. Lilith vindt een manier om deze zaken naar de oppervlakte te brengen. Of dat nu is door een toevalligheid of door een droom, het is onontkoombaar. Het kan echt even worstelen zijn om dit stuk van jezelf recht aan te kijken. Misschien past het helemaal niet in het beeld dat jij van jezelf hebt gecreëerd. Misschien ben je bang anderen teleur te stellen. Misschien ben je bang dat er iets gaat gebeuren wat onomkeerbaar is. Heb geduld met jezelf, maar ga dit onderwerp niet uit de weg. Je zult zien dat Lilith goede bedoelingen heeft. Door dit issue aan te pakken, ga je een leven tegemoet waarin je happy bent met jezelf en waarin je relaties weer kunnen stromen.

Kijk ook naar de band met je moeder. Is er een verband tussen gedrag van je moeder en de problemen die je constateert? En kom je er niet alleen uit, aarzel dan niet om hulp in te schakelen. Door een psycholoog te raadplegen, investeer je in jezelf en in je toekomst.

Nooit meer een horoscoop missen?

Schrijf je dan in voor onze exclusieve astrologie nieuwsbrief. Je ontvangt niet alleen elke week een persoonlijke horoscoop van onze huisastroloog Johanna Blok, maar ontvangt ook als eerste de maand- en jaarhoroscopen, artikelen over astrologie en updates over de nieuwe en volle maan in je inbox.

Astrologie en je geboortehoroscoop

  • Online training met 8 lessen van Happinez astroloog Johanna Blok

  • Ontdek wat jouw persoonlijke planeten, huizen en aspecten over je onthullen

  • Cadeau: Happinez notebook

Meer horoscopen lezen?

Over auteur
Johanna Blok is, naast haar werk als schrijver en journalist, astroloog. Johanna deelt de wijsheid en troost die ze zelf heeft ervaren binnen astrologie graag met anderen.
Volgend artikel
Kreeft-seizoen: dit is wat het voor jou betekent
Kreeft-seizoen: dit is wat het voor jou betekent