Kreeft, dit is je maandhoroscoop voor juli 2022

Kreeft, dit is je maandhoroscoop voor juli 2022 Kreeft, dit is je maandhoroscoop voor juli 2022 Kreeft, dit is je maandhoroscoop voor juli 2022

In juli staat Lilith in Kreeft, net als de zon. Dat belooft emotioneel thuiskomen en sterke intuïtieve ingevingen waar we niet omheen kunnen. 

Maandhoroscoop juli 2022: Kreeft

Met Lilith in je eigen teken is het je taak om anderen voor te gaan in de afdaling naar hun diepste emoties. Je zou kunnen merken dat je al benoemt wat er in iemand omgaat, voordat diegene zelf doorheeft boos of verdrietig te zijn. Schrik niet als anderen niet meteen blij reageren als jij hun ware gevoelens doorziet. Ze kunnen zich eerst wat betrapt voelen. Hun reactie is ook afhankelijk van de manier waarop jij het brengt. In your face of juist voorzichtig aftasten of de ander zelf zijn of haar verhaal wil doen. Je begrijpt misschien waarom dat aftasten de voorkeur heeft. Lilith heeft soms de neiging mensen te overrompelen.

Verder is het goed te luisteren naar signalen van je lichaam. Het zou zomaar duidelijk kunnen maken dat het aandacht nodig heeft. Misschien heeft het behoefte aan beweging, wat zich kan uiten als pijn in je rug of vermoeidheid. Het kan ook gaan om zomaar een sterke impuls, een diep verlangen om in beweging te komen, zonder pijn of klachten. Zoals een kind dat ineens rondjes wil rennen om de tafel. Luister daar naar, zo’n teken krijg je niet voor niets. Lilith wil niets liever dan je helpen.

Nooit meer een horoscoop missen?

Schrijf je dan in voor onze exclusieve astrologie nieuwsbrief. Je ontvangt niet alleen elke week een persoonlijke horoscoop van onze huisastroloog Johanna Blok, maar ontvangt ook als eerste de maand- en jaarhoroscopen, artikelen over astrologie en updates over de nieuwe en volle maan in je inbox.

Meer horoscopen lezen?

Volgend artikel
Kreeft-seizoen: dit is wat het voor jou betekent
Kreeft-seizoen: dit is wat het voor jou betekent