Leeuw, dit is je maandhoroscoop voor juli 2022

Leeuw, dit is je maandhoroscoop voor juli 2022 Leeuw, dit is je maandhoroscoop voor juli 2022 Leeuw, dit is je maandhoroscoop voor juli 2022

In juli staat Lilith in Kreeft, net als de zon. Dat belooft emotioneel thuiskomen en sterke intuïtieve ingevingen waar we niet omheen kunnen. 

Maandhoroscoop juli 2022: Leeuw

Lilith helpt om communicatie tot stand te brengen die de grens van tijd en ruimte doorkruist. De maand juli vestigt bij Leeuw de aandacht op spiritualiteit. Op dat wat we moeten leren in afzondering, in retraite of als we alleen in de natuur zijn. Om de signalen van Lilith te ontvangen, is het nodig om je terug te trekken, weg te blijven bij mensenmassa’s en overprikkeling te voorkomen. Probeer sereniteit te creëren door je ruimte en tijd af te bakenen. Dan creëer je de ideale omstandigheden om boodschappen te ontvangen van de hoogste bron. Je zou zelfs een moment van verlichting kunnen doormaken, een moment waarop jij je helemaal verbonden voelt met alles wat leeft, waarop je voelt dat je een en al liefde bent.

Misschien zou je eens kunnen kijken naar de relatie met je moeder. Zijn er dingen die je zou willen of moeten bespreken? Zijn er dingen die een geheim zijn en die een obstakel vormen in jullie relatie? Zelfs als je moeder niet meer leeft, kun je die dingen in gedachten bespreekbaar maken. Ergens in de tijdloze ruimte komt die boodschap goed terecht en dat maakt jou vrij om te gaan waar je naartoe wilt.

Nooit meer een horoscoop missen?

Schrijf je dan in voor onze exclusieve astrologie nieuwsbrief. Je ontvangt niet alleen elke week een persoonlijke horoscoop van onze huisastroloog Johanna Blok, maar ontvangt ook als eerste de maand- en jaarhoroscopen, artikelen over astrologie en updates over de nieuwe en volle maan in je inbox.

Meer horoscopen lezen?

Volgend artikel
Kreeft-seizoen: dit is wat het voor jou betekent
Kreeft-seizoen: dit is wat het voor jou betekent