Maagd, dit is je maandhoroscoop voor juli 2022

Maagd, dit is je maandhoroscoop voor juli 2022 Maagd, dit is je maandhoroscoop voor juli 2022 Maagd, dit is je maandhoroscoop voor juli 2022

In juli staat Lilith in Kreeft, net als de zon. Dat belooft emotioneel thuiskomen en sterke intuïtieve ingevingen waar we niet omheen kunnen. 

Maandhoroscoop juli 2022: Maagd

Maagd is meestal niet zo’n groepsdier, maar in juli kan Lilith jouw inbreng of bijdrage vragen in een grotere groep waar je deel van uitmaakt. Dat kan een vereniging zijn of een politieke organisatie, maar ook een gezellige vriendenclub. Je kunt diep van binnen voelen dat er iets broeit, dat er iets benoemd moet worden en dat jij de uitverkoren persoon bent om dat te doen. Dat wil niet zeggen dat je die taak meteen prettig of makkelijk vindt. Het kan je echt moeite kosten de juiste woorden te vinden, om zelf helemaal te begrijpen wat er precies aan de hand is. En toch, zodra je het onderwerp aanroert, gaat het ineens vanzelf. Dan stromen de woorden, dan weet je de verbinding te leggen tussen mensen, dan weet je de sfeer of de orde te herstellen. Vertrouw op je intuïtie, dan komt het helemaal goed. Er zal snel blijken dat je van onschatbare waarde bent voor het groepsproces.

Verder voelt het deze maand bijzonder om de relatie met je moeder te zien verschuiven naar een meer vriendschappelijke. Natuurlijk blijf je haar kind, maar er ontstaat gelijkwaardigheid waardoor jij voelt dat je nu echt volwassen bent.

Nooit meer een horoscoop missen?

Schrijf je dan in voor onze exclusieve astrologie nieuwsbrief. Je ontvangt niet alleen elke week een persoonlijke horoscoop van onze huisastroloog Johanna Blok, maar ontvangt ook als eerste de maand- en jaarhoroscopen, artikelen over astrologie en updates over de nieuwe en volle maan in je inbox.

Astrologie en je geboortehoroscoop

  • Online training met 8 lessen van Happinez astroloog Johanna Blok

  • Ontdek wat jouw persoonlijke planeten, huizen en aspecten over je onthullen

  • Cadeau: Happinez notebook

Meer horoscopen lezen?

Over auteur
Johanna Blok is, naast haar werk als schrijver en journalist, astroloog. Johanna deelt de wijsheid en troost die ze zelf heeft ervaren binnen astrologie graag met anderen.
Volgend artikel
Kreeft-seizoen: dit is wat het voor jou betekent
Kreeft-seizoen: dit is wat het voor jou betekent