Ram, dit is je maandhoroscoop voor juli 2022

Ram, dit is je maandhoroscoop voor juli 2022 Ram, dit is je maandhoroscoop voor juli 2022 Ram, dit is je maandhoroscoop voor juli 2022

In juli staat Lilith in Kreeft, net als de zon. Dat belooft emotioneel thuiskomen en sterke intuïtieve ingevingen waar we niet omheen kunnen. 

Maandhoroscoop juli 2022: Ram

Kreeft is voor Ram het teken waarmee het soms op gespannen voet staat, maar dat toch complementair is. Dat wil zeggen: de waterige energie van Kreeft kan Ram een compleet gevoel geven. Dat complete gevoel vindt Ram als hij zich meer bezig houdt met de thema’s van Kreeft: huis en haard, familie en roots. Dat kan door tijd door te brengen met je moeder(figuur), je gezin en thuis. Het kan ook door je te verdiepen in je familiegeschiedenis. De een doet dat door een stamboom te maken, de ander door oude fotoalbums door te bladeren en te ontdekken dat er een (over)grootouder was die in haar jonge jaren wel heel erg veel op jou leek of een vergelijkbaar beroep uitoefende.

Dat is de inbreng van Lilith, die jou opeens een helder inzicht geeft in de overeenkomst tussen jou en die grootouder. Het mooie is dat je leert om de connectie te maken met de lijn die loopt van je voorouders naar jouw eigen leven. Dat er thema’s en bepaalde eigenschappen zijn die steeds terugkeren. Dat jij niet op jezelf staat, maar op de schouders van de familieleden die jou zijn voorgegaan en die uit liefde offers hebben gebracht, zodat jij nu kunt zijn wie je bent.

Nooit meer een horoscoop missen?

Schrijf je dan in voor onze exclusieve astrologie nieuwsbrief. Je ontvangt niet alleen elke week een persoonlijke horoscoop van onze huisastroloog Johanna Blok, maar ontvangt ook als eerste de maand- en jaarhoroscopen, artikelen over astrologie en updates over de nieuwe en volle maan in je inbox.

Astrologie en je geboortehoroscoop

  • Online training met 8 lessen van Happinez astroloog Johanna Blok

  • Ontdek wat jouw persoonlijke planeten, huizen en aspecten over je onthullen

  • Cadeau: Happinez notebook

Meer horoscopen lezen?

Over auteur
Johanna Blok is, naast haar werk als schrijver en journalist, astroloog. Johanna deelt de wijsheid en troost die ze zelf heeft ervaren binnen astrologie graag met anderen.
Volgend artikel
Kreeft-seizoen: dit is wat het voor jou betekent
Kreeft-seizoen: dit is wat het voor jou betekent