Schorpioen, dit is je maandhoroscoop voor juli 2022

Schorpioen, dit is je maandhoroscoop voor juli 2022 Schorpioen, dit is je maandhoroscoop voor juli 2022 Schorpioen, dit is je maandhoroscoop voor juli 2022

In juli staat Lilith in Kreeft, net als de zon. Dat belooft emotioneel thuiskomen en sterke intuïtieve ingevingen waar we niet omheen kunnen. 

Maandhoroscoop juli 2022: Schorpioen

De Griekse priesteres Cassandra had een wonderlijk lot. Ze kreeg van de god Apollo de gave dat ze de toekomst kon voorspellen. Toen ze niet inging op zijn avances strafte hij haar: haar voorspellingen zouden door niemand worden geloofd. In juli kun jij je een Cassandra voelen. Lilith brengt jou grote waarheden en wijze inzichten, maar de mensen om je heen halen in ongeloof hun schouders op. Frustrerend? Zeker, maar je bent geen Cassandra. Op enig moment zullen anderen je serieus gaan nemen. Zolang je maar vertrouwen houdt en niet teveel in de rol van dominee of goeroe schiet. Geef mensen de tijd om zelf tot inzicht te komen. Wat je er dan aan hebt om de eerste te zijn? Inzicht kan je helpen om je voor te bereiden op veranderingen die eraan zitten te komen. Een gewaarschuwd mens telt voor twee, zeggen ze.

Het Kreeft-thema van juli vraagt aandacht voor je afkomst. Vooral als die in een ander land of in een andere cultuur geworteld is, kun je voelen hoe sterk jij toch verbonden bent met dat stukje van ‘de eeuwige vreemdeling’ in jouw hart. Misschien dat je zelfs de inspiratie voelt om het land van je voorouders te bezoeken.

Nooit meer een horoscoop missen?

Schrijf je dan in voor onze exclusieve astrologie nieuwsbrief. Je ontvangt niet alleen elke week een persoonlijke horoscoop van onze huisastroloog Johanna Blok, maar ontvangt ook als eerste de maand- en jaarhoroscopen, artikelen over astrologie en updates over de nieuwe en volle maan in je inbox.

Meer horoscopen lezen?

Volgend artikel
Kreeft-seizoen: dit is wat het voor jou betekent
Kreeft-seizoen: dit is wat het voor jou betekent