Stier, dit is je maandhoroscoop voor juli 2022

Stier, dit is je maandhoroscoop voor juli 2022 Stier, dit is je maandhoroscoop voor juli 2022 Stier, dit is je maandhoroscoop voor juli 2022

In juli staat Lilith in Kreeft, net als de zon. Dat belooft emotioneel thuiskomen en sterke intuïtieve ingevingen waar we niet omheen kunnen. 

Maandhoroscoop juli 2022: Stier

Het teken Kreeft raakt bij jou de thema’s vruchtbaarheid en oprecht contact met je directe omgeving aan. Dat kun je letterlijk zien, maar ook figuurlijk. Je zou ‘zwanger’ kunnen raken van een goed idee of een creatief project. Of je koestert ineens sterke moedergevoelens: voor iemand die niet jouw kind is, maar die je wel onder je hoede wilt nemen. Het kan ook gaan om een dier. Dat verlangen of gevoel gaat tegen rationele argumenten in. Alsof het uit de diepte van je hart komt. Merk je dat dit angst en twijfels oproept, dan kan het goed zijn om met je moeder te praten (als dat mogelijk is). Zij kan je helpen om helderheid te krijgen en de juiste beslissing te nemen.

Daarnaast kan het zijn dat er in de familie iets besproken moet worden. Het is tijd om met je broers en zussen om de tafel te gaan zitten. Jij treedt op als de antenne die het onderwerp opvangt uit de kosmos en vervolgens op tafel legt. Hoe belangrijk en actueel dit onderwerp ook is, het kan zijn dat niet iedereen meteen blij is met jouw initiatief. Lilith komt vaak met inzichten waar mensen nog niet aan toe zijn, waar ze even aan moeten wennen. Oefen tact en geduld. Hameren op jouw waarheid doet meer kwaad dan goed.

Nooit meer een horoscoop missen?

Schrijf je dan in voor onze exclusieve astrologie nieuwsbrief. Je ontvangt niet alleen elke week een persoonlijke horoscoop van onze huisastroloog Johanna Blok, maar ontvangt ook als eerste de maand- en jaarhoroscopen, artikelen over astrologie en updates over de nieuwe en volle maan in je inbox.

Astrologie en je geboortehoroscoop

  • Online training met 8 lessen van Happinez astroloog Johanna Blok

  • Ontdek wat jouw persoonlijke planeten, huizen en aspecten over je onthullen

  • Cadeau: Happinez notebook

Meer horoscopen lezen?

Over auteur
Johanna Blok is, naast haar werk als schrijver en journalist, astroloog. Johanna deelt de wijsheid en troost die ze zelf heeft ervaren binnen astrologie graag met anderen.
Volgend artikel
Kreeft-seizoen: dit is wat het voor jou betekent
Kreeft-seizoen: dit is wat het voor jou betekent