Tweelingen, dit is je maandhoroscoop voor juli 2022

Tweelingen, dit is je maandhoroscoop voor juli 2022 Tweelingen, dit is je maandhoroscoop voor juli 2022 Tweelingen, dit is je maandhoroscoop voor juli 2022

In juli staat Lilith in Kreeft, net als de zon. Dat belooft emotioneel thuiskomen en sterke intuïtieve ingevingen waar we niet omheen kunnen. 

Maandhoroscoop juli 2022: Tweelingen

Mocht je deze maand een ingeving krijgen die iets te maken heeft met een financiële kwestie (de waarde van je huis bijvoorbeeld), luister daar dan naar. Lilith helpt jou op het gebied van geld en materie. Dan kan het zomaar dat je (op tijd) een juiste beslissing kunt nemen. Natuurlijk is het ook belangrijk om je verstand te gebruiken en een rekensom te maken, maar het kan zijn dat deze ingeving je veel geld bespaart of oplevert.

Verder kan Lilith je helpen om een van je talenten scherper te zien, waardoor je meer zelfvertrouwen krijgt. Dit kan helpen bij een sollicitatie of onderhandelingen over je inkomsten. Je zou ook sterk kunnen voelen dat de tijd is aangebroken om met dit talent aan de slag te gaan. Het kan iets zijn dat al heel lang in een verborgen hoekje van je leven wacht om ontdekt en gekoesterd te worden. Iets wat anderen misschien niet zo een-twee-drie achter je hadden gezocht. Maar het is er en het wil gezien worden! Probeer het los te koppelen van de noodzaak om geld te verdienen. Ga in eerste instantie aan de slag met jouw talent omdat je er plezier uit haalt. De rest komt vanzelf als dat voor jou is weggelegd.

Nooit meer een horoscoop missen?

Schrijf je dan in voor onze exclusieve astrologie nieuwsbrief. Je ontvangt niet alleen elke week een persoonlijke horoscoop van onze huisastroloog Johanna Blok, maar ontvangt ook als eerste de maand- en jaarhoroscopen, artikelen over astrologie en updates over de nieuwe en volle maan in je inbox.

Astrologie en je geboortehoroscoop

  • Online training met 8 lessen van Happinez astroloog Johanna Blok

  • Ontdek wat jouw persoonlijke planeten, huizen en aspecten over je onthullen

  • Cadeau: Happinez notebook

Meer horoscopen lezen?

Over auteur
Johanna Blok is, naast haar werk als schrijver en journalist, astroloog. Johanna deelt de wijsheid en troost die ze zelf heeft ervaren binnen astrologie graag met anderen.
Volgend artikel
Kreeft-seizoen: dit is wat het voor jou betekent
Kreeft-seizoen: dit is wat het voor jou betekent