Vissen, dit is je maandhoroscoop voor juli 2022

Vissen, dit is je maandhoroscoop voor juli 2022 Vissen, dit is je maandhoroscoop voor juli 2022 Vissen, dit is je maandhoroscoop voor juli 2022

In juli staat Lilith in Kreeft, net als de zon. Dat belooft emotioneel thuiskomen en sterke intuïtieve ingevingen waar we niet omheen kunnen. 

Maandhoroscoop juli 2022: Vissen

Lilith bevindt zich in de zone van kinderen en creativiteit, dus de signalen die jij ontvangt kunnen daarmee verbonden zijn. Dan kan het gaan om een heel diep voelen van wat er speelt in het leven van je kind. Misschien is er iets dat hij of zij je niet durft te vertellen. Vertrouw erop dat jouw gevoel klopt, maar forceer je kind niet om uitspraken te doen. Oefen geduld en creëer een veilige ruimte waarin het er zelf over durft te praten. Het heeft waarschijnlijk tijd nodig om te begrijpen wat er in diens leven gebeurt, net als de tijd om de juiste woorden te vinden om het met jou te delen. Als je zelf geen kinderen hebt, kan de zoon of dochter van vrienden ook zomaar naar je toe komen voor hulp. Je hoeft dan alleen maar je intuïtie te laten spreken.

Lilith helpt jou ook om de poort van je creativiteit te openen. Alsof je toegang krijgt tot een eindeloze stroom van inspiratie die gepaard gaat met een diep gevoel van thuiskomen. Dat is niet alleen fijn als je een creatief beroep hebt, want het helpt je op elk vlak. Voortaan ga je door het leven als een glaasje champagne: sprankelend en bubbelend.

Nooit meer een horoscoop missen?

Schrijf je dan in voor onze exclusieve astrologie nieuwsbrief. Je ontvangt niet alleen elke week een persoonlijke horoscoop van onze huisastroloog Johanna Blok, maar ontvangt ook als eerste de maand- en jaarhoroscopen, artikelen over astrologie en updates over de nieuwe en volle maan in je inbox.

Astrologie en je geboortehoroscoop

  • Online training met 8 lessen van Happinez astroloog Johanna Blok

  • Ontdek wat jouw persoonlijke planeten, huizen en aspecten over je onthullen

  • Cadeau: Happinez notebook

Meer horoscopen lezen?

Over auteur
Johanna Blok is, naast haar werk als schrijver en journalist, astroloog. Johanna deelt de wijsheid en troost die ze zelf heeft ervaren binnen astrologie graag met anderen.
Volgend artikel
Kreeft-seizoen: dit is wat het voor jou betekent
Kreeft-seizoen: dit is wat het voor jou betekent